onsdag 29 februari 2012

Förtroende!

Jag går ju som bekant hos en sjukgymnast, och denna sjukgymnast uträttar underverk utöver vad jag trodde var möjligt. Inte nog med att jag känner att min kropp börjar sin resa mot att bli så smärtfri som den kan bli, men jag har fått en sådan tilltro att jag kan slappna av till 100% . Och det fick jag beröm för idag, han tycker jag är så duktig på att kunna slappna av och släppa kontrollen över muskler som han jobbar med. Men som jag sa tillbaka om jag inte känt ett sådant förtroende för honom som jag gör hade jag aldrig kunnat slappna av. Med andra ord har vi ett suveränt samarbete, och jag måste säga att det är helt underbart att släppa kontrollen och veta att det finns någon där som fångar upp. Med tanke på att jag är ett kontrollfreak så har jag kommit oerhört långt på väg tillsammans med min sjukgymnast.
Ha nu en underbar kväll, nu skall jag bjuda på en låt Fix you med Coldplay :)

Komiskt!

Ja ibland är världen upp och ner och tvärt om, bittra fienden blir bästa vänner och bästa vänner blir fienden. Och sedan så har vi det roligaste av allt, den totala avsaknaden av sunt förnuft. Jag jobbade i en annan kommun en gång, och när vi blir tveksamma så är det sköterskan som vi tar kontakt med. Och just denna sköterskans bästa uttryck för allt var "Använd sunt förnuft" och det mina kära vänner är inget man kan läsa sig till, utan endera har man det eller inte. Och när jag ibland upptäcker att människor kan vända från en dag till en annan då blir jag lite konfunderad, hur kan man en dag tycka en sak för att nästa tycka tvärt om. Hur kan man avsky människor för att sedan dyrka dem? Är det vår egen brist på självkänsla som gör att kappan skall vändas in och ut upp och ner, eller är det vår rädsla för att inte känna tillhörighet? Men vad vill man då ha för tillhörighet när man söker sig till något man tidigare föraktat? Många frågeställningar men allt för få svar. Men jag hoppas att vi nu kommer gå en ljus vår/sommar tillmötes, jag hoppas att vi får de förändringar vi behöver och att lugnet lägger sig.
Jag vet att om inget sker så sitter jag med trumf på hand, och det är skönt att veta.
Jag brukar säga att aktiv dumhet är det värsta som finns, men vete sjutton om inte aktiv ambivalens är värre. För är man dum då är man men är man ambivalent så finns det inget för det skiftar hela tiden.

Men nu skall jag ge mej på konststycket att skriva på lite engelska. Vill göra reklam för den trevliga community som jag nämnde i går. Reserverar mej för diverse grammatiska fel :)


I commend my friends Frank and Kirsten Kiau. They are the founders of the site Petolio.com a site that combines all animal owners, breeders, producers, trainers, veterinarians and more. to a global meeting place. I hope that as many as possible from Sweden will take the opportunity to become a Petolio.

Ha nu en underbar dag, själv skall jag ta en kort date med kudden innan det bär i väg till sjukgymnast och färgbutik :)

tisdag 28 februari 2012

Utseende!

Som ni ser så har jag bytt utseende på bloggen, eftersom detta är den bakgrund jag har på twitter så kändes det naturligt att även ha den här. Har även fått en inbjudan till en super trevlig världsomfattande community, den är nu i uppstarten och är ett utmärkt ställe att kunna göra reklam för sig och sitt. Jag skulle gärna dela ut länken till er alla, men jag väljer att göra som så här. Ni som är intresserade ta gärna kontakt så skall jag skicka er en inbjudan. Denna är riktat enbart mot djur allt från ägare, uppfödare, producenter av tillbehör ja som sagt allt man kan tänka sig inom djurlivet.
Nej nu är det dags att göra sig i ordning för att åka på jobbet. Bjuder på en liten sanning :)

Vädret detta förunderliga fenomen!

Igår vräkte det ner en massa snö, dagarna innan hade nästa allt tinat bort. Idag skiner solen stor och varm vilket innebär att snön från igår är ett minne blott.
Vet inte om gårdagen var bakslag ett och vi bara har sex kvar, jag hoppas nu det. Eftersom vi inte haft vinter på hela vintern så kvittar detta och vi kan gå rätt på sommaren.
Är lite sur och kreanky, ogillar att vara förskyld och ogillar att vara tätt i bröstet har nog svårt att andas i vanliga fall. Just nu kan jag tänka mej att ha mina vänner nära och mina fienden närmre, för hellre att mina fienden är sjuka än jag och mina vänner. :)
Men har varit lite ordentlig under morgonen, har faktiskt röjt undan lite och tagit en vals med snabeldraken.

Passar på att lägga ute en önskas köpes annons!
Denna familjesäng som finns på Jysk önskar jag köpa, med eller utan madrass. Så ha du en säng stående utan någon att sova i den Hör av dej jag kommer och köper den!
Ha nu en solig dag, och jag fortsätter på mitt tema stop, med en låt!



måndag 27 februari 2012

Nu är det minsann...

Förskylt... usch fy och skit tråkigt.
Just nu är det tråkigt att ha en man som är på resande fot, och nu är han i Italien så det är ju inte direkt nässgårds.
Nu skall jag ta min förskylda kropp och bädda ner mej så jag är redo för em/natt jobb i morgon.
Ha nu en god natt, och hoppas att ni slipper elaka baciller och människor :) ingen av dom har gott uppsåt!
Bjuder på en bild, i morgon får ni även en låt på temat Stop!

söndag 26 februari 2012

Tävling!!!!

Gå in och gilla AvalonianS sida här >>> och ni är med och tävlar om en plats på en av vårens kurser ej apportkurs! Vi kommer även lotta ut ett halvstryp ett 4 pack med tassockor och hundleksaken ankan.
Tipsa nu även era vänner och bekanta. Och Lycka till!
Mvh
Helene och Jon Eirik
AvalonianS

lördag 25 februari 2012

Kurs datum!

Välkomna till oss!







Nu drar vi igång med datum för våra helg kurser!
21-22/4 Grundkurs ledarskap ålder spelar ingen roll
5-6/5 Fortsättningskurs.
19-20/5 Apport kurs Grundkurs
2-3/6 Grundkurs ledarskap ålder spelar ingen roll
16-17/6 Fortsättningskurs
30-1/7 Fortsättning apport
14-15/7 Grundkurs ledarskap ålder spelar ingen roll
28-29/7 Fortsättningskurs
11-12/8 Avslutning apportkurs.
Avgiften är 700:- / dag, medföljande 100:-/ dag
Fika ingår Kaffe/te. fralla/kaka
Boende i 150:-/ bädd / natt i vårt härbre
Boende i egen stuga 250:- / dygn.
Anmälan är bindande*
*avgift betalas om ingen ersättare finns!
Minst 3 ekipage max 7 ekipage. Vi önskar ge kvalitet inte kvantitet. Här erbjuds flera olika datum så man själv kan plocka de datum som passar!
Anmälan görs till helene@dernole.se eller på +46702458839

:)

Nu har jag fått hem fler ankor, vilket kan behövas. Efter att jag gick ut med att jag sålde dessa fick jag genast beställningar. Måste tacka för snabb leverans, sådant som gläder!
Idag skall jag ägna mej åt att försöka mota den hotande förkylningen, är tätt i näsan och har halsont. Har inte tid med sådana dumheter nu...
Skall ägna denna helg åt planering av kurser, när jag har lyckats samla ihop de olika datumen kommer jag självklart att lägga ut dem här samt på hemsidan, för att inte glömma FB samt Twitter. Så håll nu ögonen öppna.
Tänk på att alla raser är välkomna, och jag kommer också att kunna erbjuda något utöver det vanliga. Mer om detta....
Och ha en fantastisk fin dag, bjuder självklart på låt som säger mer än vad jag behöver förklara. Vågar du!


torsdag 23 februari 2012

Livet är inte en ursäkt för att inte leva!

Idag säger nog rubriken det mesta, men jag har haft en underbar minisemester. Och trots att jag nu sitter med feber och är förskyld är jag så oerhört glad och nöjd, framför allt glad över att ha den dottern jag har.
Kort och gott så har vi haft det super bra. Var även skönt att komma hem och idag går jag på mitt enda pass för denna vecka ett dygn, sedan blir jag ledig igen.
Ha nu en underbar dag, bjuder på en härlig låt av en ny stjärna på himlen.

tisdag 21 februari 2012

Nog för att jag tycker om att bre ut mej

Nog för att jag tycker om att bre ut mej........
Ja plats saknar jag inte. ;-)

Underbart, här är det vår :-)

Underbart, här är det vår :-)

Bär det snart iväg!

Nu är jag packad och klar inför min lilla mini semester i Borås. Har hört rykten om att vi skall äta grekiskt i kväll, ser jag fram emot :)
Och även morgondagen kommer bli späckad, med en tripp till Sveriges största varuhus. Men det bästa av allt, jag får träffa min underbara dotter. Som turligt nog är ledig så vi kan ägna hela morgondagen till att bara umgås och självklart skall hon skämmas bort litegrann :D
Ha nu en underbar dag, bjuder på ett tänkvärt citat!

måndag 20 februari 2012

Så skönt!

Har nu tre dagar med välförtjänt ledighet. De skall naturligtvis fyllas med nytta och nöje. Hade tänkt vare en liten moraltant i bloggen idag, men vet ni va jag skiter i det.
Nu skall jag bara njuta av lediga dagar, det fina vädret.
Ha en underbar dag, självklart bjuder jag även på en låt.

söndag 19 februari 2012

Tänk hur det kan va!

Idag är jag så glad, är nu återförsäljare för "ankan" denna härliga plysch leksak för hundar. Hur jag hittade den var genom ett lotteri, jag vann min första. Jag har använt den som provokation på kurser samt som belöning, när vi hade valpar så fick de ha ankan hos sig. Vilket resulterade i att de snabbt började greppa och bära.
Har tvättat dem flera gånger och de blir som nya varje gång.
Dessa rekommenderar jag varmt, billiga hållbara och framför allt hundarna gillar dom skarpt.


Bjuder även på en liten filmsnutt när Contreau på dryga 2 veckor bär sin anka.

lördag 18 februari 2012

Härliga lördag!

Skall strax ge mej ut med lite kätting innan jobbet, är ett riktigt blåsväder men rätt milt. Jag hoppas att det INTE kommer regn som befarat utan att vi får lite mer snö.
Jag riktigt längtar tills att denna helg är överstökad, för jag skall åka ner och besöka dottern och vi skall sedan åka vidare mot... Ja ni gissar rätt Ullared ;)
Skall dit och fylla på lite lager, tänkte jag skulle köpa på mej lite textil också. Men vi får se vad som finns i plånboken :) har ju redan bränt en månadslön inför ett annat äventyr som väntar.
Nu hoppas jag att ni alla får en fin dag och ta hand om varandra!
Bjuder på en bild av den vackraste vänligaste hane jag vet!

 Åens Yes

fredag 17 februari 2012

JAAAAA!

Nu är det klart! nu finns det inget som hindrar nu kör vi. Har nu fått klart med ledighet, hade på känn att det skulle lösa sig så jag har ju redan anmält och gjort inbetalning. Lite vågat men som sagt positiva saker händer positiva människor :) Och antagligen så finns det någon högre makt som tycker att vi förtjänar lite medvind, jag är inte troende men jag tror att man får det man förtjänar. Och sedan är jag också naiv nog att tro att sanningen segrar, även om det tar lite längre tid. Och tid det har jag!
Det skall bli så kul att få knyta nya kontakter, och möta bekanta och ha fyra fullspäckade dagar/kvällar tillsammans med goda vänner.
Tänk livet är bra skönt, ha en skön fredag bjuder på en underbar låt av Laid Back ett danskt band som jag lyssnade på en del på ljuva -80 talet :)

torsdag 16 februari 2012

Komiskt

När småaktigheten får råda och girigheten härja, det är då som tungor slinter och då vi börjar bädda för undergång. Nej ibland skulle jag önska att jag hade haft en bandspelare vid mitt köksbord, för visst verkar det vara väldigt lätt att glömma vad som en gång sagts. Säger bara en sak är så glad över att jag INTE pratar om/med andra! Inte undra på att världen kan verka hotfull.
Som tur är kommer det att ske förändringar :)
Ha nu en underbar dag, bjuder på en låt som följt mej hela livet.

onsdag 15 februari 2012

Jobbannons!

Till er som nu läser min blogg, vidarebefordra detta gärna! Och om ni vet om något hör gärna av er!


Kära Bloggläsare!
Jag är då dotter Stensby, en skötsam lärarstudent som tänker göra reklam för mig själv.
I dagens läge är det väldigt svårt att få jobb om man inte är färdigutbildad eller har gått en yrkesutbildning, så jag tänkte att jag lägger upp en ”annons” här till alla er som läser, både svenskar och norrmän. Så känner ni någon som söker en anställd eller ni kanske till och med söker en anställd i sommar.


Här kommer det!
Jag är en social och trevlig tjej på 20år som studerar till grund lärare F-3. Jag är skötsam och tar arbete på största allvar. Mina språkkunskaper är bra då jag talar samt förstår både norska och engelska.
Jag har lätt för att lära nya saker och arbetsuppgifter samt har ett kreativt tänkande då jag ser möjligheter istället för hinder.


Eftersom jag söker så brett i både Sverige och Norge så lägger jag även ut en liten inneboende annons på samma gång.


Jag är ansvarsfull och skötsam då jag har bott själv väldigt länge, det har gjort mig till en mognare samt erfarnare person. Jag har lätt för att smälta in och tar ingen större plats. Jag tvättar och lagar mat mer än gärna. Har även god hand om djur och barn.


Så är jag intressant så hör mer än gärna av er till mig eller min moder!
Puss och kram
Mikaela Stensby
mikaela.stensby@hotmail.com

Hjärtedagen!

Ja den gick mej omärkt förbi.... Skojar bara, spelar ingen roll vad man än gjorde så blev man påmind om ytterligare ett köpmanna hysteri. Nu är jag en sån där tråkig person som inte uppskattar dravel, och för mej är alla hjärtans dag DRAVEL!!!! Nog om detta.
Var ju hos sjukgymnasten igår igen, och som jag tidigare nämnt har jag många låsningar i min rygg. Värst är bröstryggen och där kan det dröja lite innan kan låsa upp för det sitter så hårt. Men vi fick loss en låsning i ländryggen. Och jag har hämtat mina nya glasögon och jag är mycket nöjd!
Idag är min lediga dag, solen skiner och jag skall ta och köra två hundar med kätting och så blir det en skidtur för de andra två.
Var ute en sväng och fick se en ovälkommen gäst i trädtoppen... Japp duvhök! Har förlorat mängder av duvor till den... men tur att man har fruktbara duvor som glädjer sin matte :) Vi har nu två nya flygfärdiga och två små dunbollar :)
Nej nu skall jag ut och njuta av solen, ha en bra dag allesammans bjuder på en bild av trädtoppen!

måndag 13 februari 2012

Ny vecka nya utmaningar!

Ett sent inlägg, men har pysslat med lite annat. Haft ännu en bra dag på jobbet, härligt med goa kollegor. Gick på graveyard veckan, jobbar 6  av 7 dagar, går rätt bra men lite sliter blir ja allt. Men hellre det än att sitta på rumpan hela dagarna och vara sysslolös.
I morgon skall jag åter till sjukgymnasten.... gissa om inte det skall bli skönt!
Nepp nu har jag en säng som kallar.
Ha en god natt.

söndag 12 februari 2012

Viltkväll!

Vi hade en underbar dag/kväll/natt. Vi var först ute i skogen och skidade ut till vindskyddet, hade tänkt visa lite bilden men kameran låg kvar hemma även så mobilen. Men väl framme tände vi brasan och grillade skogshuggarkorv och kycklingspett, lite potatissallad och grekiskt bondbröd. Vi var ute i ca 5,5 timme och lilla Vilja kämpade tappert med tanke på förkylning och övertrötthet. Vilken kämpar "unge" :).
Väl hemma tog vi turen runt gården för att planera in stugbygge, och det finns mysiga små gläntor så snart dröjer det inte förrän bygget sätter fart :)
En liten skoter tur hanns också med. Men sedan var det dags för middag. Och det blev en traditionellrätt som man aldrig tröttnar på.
Älgfärsbiffar med rårörda lingon kantarellsås och pressadpotatis. Och till dryck blev det Hälgevin och det måste jag verkligen säga smakade perfekt till maten. Så detta vinet rekommenderar jag verkligen!
Bjuder på en bild med dålig kvalitet men ni ser hur flaskan ser ut och även våra fina vänner!

lördag 11 februari 2012

Glädje!

Tänk vilken lyx riktiga vänner är! Och vilken tur vi har som har dem :)
Igår kom vårt nya tillskott till familjen, den heter POA och är en röd en.







Ja grabben har fått sin första bil. Och vi säger tack till Lars och Camilla som kom upp med POA hit. Den är som sagt röd och är en Nissan micra, går bra och billigt....lite pyssel finns men vilken gammal bil har inte det. Nu är det bara för grabben att fixa lappen.
Ha nu en fortsatt fin dag, har skall vi fortsätta att umgås, vi har varit ute och grillat och åkt skidor druckit gluwine i 5,5 timme. Ja nu är vi lagom möra inför kvällens älgmiddag :)
Over and out!

fredag 10 februari 2012

Fredag!

Äntligen fredag, och äntligen helg. Smyg startade helgen igår men med tanke på kommande 6 dagars vecka är jag förtjänt en ledig fredag :)
Nu har jag haft en latar förmiddag, men nu är friden slut. Nu skall jag gå igång med lite städning, och förbereda kvällens middag. Väldigt gott och enkelt västerbottenpaj  med en härlig färsk sallad till och lite gott vin. Och det bästa av allt ett gäng godingar till bords :)
 Nej nu skall jag snabbt konvertera från detta 

Till detta :)

Ha en fin dag. Får se om jag bjuder på något lite senare!

torsdag 9 februari 2012

Puh!

Nu är det snart dags att gå och sova, har varit en mycket intensiv dag. Mycket skulle hinnas med och nu känner jag att jag också är i fas. Har även varit och klippt mej vilket är mycket skönt, så nu är jag super kort igen :)
Från det jag kom hem vid halv nio har jag stått på jag har fått upp nya gardiner i köket lagt på nya dukar på borden och dammtorkat och stått i. Men det är skönt för det enda jag behöver göra i morgon är att damsuga och torka golv.
Denna helg får vi besök av våra super gulliga vänner i söder:) och Yes får besök av brorsan. Vi skal ha en härlig helg med massor av skoj och god mat och självklar gott dricka!
Skulle in och köpa Per Morbergs vin idag... Men jag mitt pucko hade jag beställt??? Nej, men jag fick tag på ett annat vin som skall bli spännande att prova "Hälge" nu hoppas jag att det kommer smaka gott till älg.
Sov gott och dröm sött! Bjuder på en underbar låt.

onsdag 8 februari 2012

Bonus!

Är bara tvungen!
Men jag måste bjuda på en låt som jag faktiskt tycker låter bättre än vad jag "tror" filmen är :)
Vassegoa :)

Himmel och pannkaka!

Ja vi som växte upp på 70-talet vet allt om hur livet i en pannkaka ter sig.
Då uppskattade jag inte texterna så mycket som jag faktiskt kan göra idag.  Ta "Kantvisan" nedan. Nu vet även jag att inte alla har ett öppet sinne för att kunna se bortom kanten.

Det finns en brant
Vid jordens kant
Lägg dej på magen ett tag
Och kika lite grand

Folk upp och ner
Vinkar och ler
Kikar tillbaka och tror
Att du är upp och ner

Vem är upp och vem är ner
Inte så lätt att säga
Det beror på hur man ser
Vem är upp och vem är ner
Det beror ju på hur man ser. mm.
Och nu kommer himmels biten, och det i form av bilder. På väg hem var jag bara tvungen att stanna och fota det otroliga skådespel som himlen bjöd på. Tyvärr kan inte en bild göra något så vackert rättvisa, men samma här öppna sinnet och försök föreställa er flytande guld på en blå lila/rosa bakgrund.



tisdag 7 februari 2012

På tiden!

Har äntligen fått gjort undan vissa "måste göra när jag har tid" grejor. Fast det borde heta "skall göra när jag får mod i mej" det är närmare sanningen.

Men jag har varit duktig för jag har äntligen efter 11 år gjort ett besök hos tandläkaren...De ni! Varför? jag är livrädd tandläkare. Men sagt och gjort, visade sig vara ganska odramatiskt eller så kanske jag skall säga som så att jag har väldigt bra tandstatus. Jag är en notoriskt gnisslare, pressare vilket jag vet innebär ganska mycket slitage på tänderna. Och efter 11 år räknade jag med att nu skulle jag nog bli av med några av mina 32 tänder, men icke sa nicke jag fick göra en lagning eftersom jag pressa sönder en fyllning. Kort och gott så på 11 år kostar tandläkaren men 98 :- per år. Och det är väl en helt ok summa :)

Sedan har jag även kostat på mej ett besök till optikern, vilket blev lite dyrare.... Men skall väl inte klaga där heller, nog för att jag börjar bli gammal ;) men mina ögon är fortfarande unga! Men tyckte att jag förtjänade ett par nya snygga glasögon så det har jag nu kostat på mej, och där har jag en kostnad på 750:- per år.

Min tredje grej som jag har lätt för att skjuta på framtiden är frissan, tycker oftast när jag väl varit där att det är skönt. Men innan är det ett ork som jag klarar mej utan, men nu när jag fått så långt att jag kan ha svans då har jag för läääänge sedan passerat det stadiet som är ganska ok för långt, har nu även passerat alldeles för långt och är inne på herre gud är det möjlig att se ut så där? Så sagt och gjort på torsdag efter jobbet är det jag som skall få kapat av sisådär en dm med hår, och jag lovar det är inte heller en dag försent. Kostnad 600:- per år.

Har insett att min man skall skratta sig lycklig för han har en billig fru i drift :) Med dessa konstaterande fakta skall jag nog snart ta en tur ner till dottern och passa på att shoppa loss i Ullared :) För visst förtjänar jag det när mina övriga service kostnader ligger på endast 1548:- per år, dvs jag är billigare än bilen och hundarna.

Ha nu en härlig dag och tänk på att inte tar er själva på sådant stort allvar....För det gör ingen annan ;)
Bjuder på en låt av Coldplay.

måndag 6 februari 2012

Bättre sent än aldrig!

Har jobbat idag och när jag kom hem så är det lite små pyssel som skall fixas. Men allt går så lätt när man kommer hem från jobbet och har massor med energi kvar.
Nog om detta jag har fått lite fina bilder från en kund, vad glad jag blir när man ser vad snyggt det ser ut på ändra än svartingar :)
Bjuder på lite bilder av Trico och även på det specialbeställda täcket husse ville ha.
Ha nu en god natt, det skall jag ha.


söndag 5 februari 2012

:)

Hade en super härlig dag igår, tänk att ibland blir man bara så glad. Och igår var en sådan dag.
Som jag sa så gjorde jag absolut ingenting och gudars va gött det var. Tog en tur på löp bandet sedan ville grabben ut och fota, så då passade vi på att övningsköra lite. Vi var nog ute i över 2,5 timme och körde runt för att hitta ett kul ställe, målet för denna foto session var att han skulle testa att ta en panorama bild.
Jag som inte riktigt förstår men det innebär tydligen att han tar 3*3*3 och sedan lägger ihop dem, ja nått sånt.
Och kvällen till ära blev det att titta på melodifestivalen, och för en gång skull gick de två bästa bidragen vidare till finalen :)
Nu är det löp bandet som lockar sedan får vi se vad denna dag kan bjuda på.
Ha en fin dag, och jag bjuder givetvis på Alexanders bild :)

lördag 4 februari 2012

Brr

Sitter i köket och tittar ut på det fina vinterlandskap vi har! Men det går inte att vara ute.. är kriminellt kallt ute.
Har under natten haft ner till -27 vi hade lägre temperaturer förra och förförra året, men det glömmer man liksom bort. Och dels så har vi ju blivit bortskämda med mild väder fram tills nu. Men jag skall inte göra mycket idag som kräver utevistelse, utan tänker ta en tur på löpbandet och utmana tvättkorgen i duell.

Tänkte att jag skulle berätta om min duktiga dotter, som flyttade ner till Borås i höstas för att läsa till lärare.
Inte nog med att hon flyttar till en storstad "Borås är större än Karlstad" hon anmäler sig hos en körskola fast att hon knappt hittar i staden, hon lägger ner mycket tid och energi på att klara sitt körkort. Och hon skulle i fredags kört upp men tyvärr blev examinatorn sjuk. Men det är inte bara det att hon läst till körkort hon pluggar ju som sagt också, vilket hon klarar mycket bra. Hitintills så har hon fått gröntljus på de tentor som hon gjort, vilket jag är mycket stolt över. Så detta är till dej min älskade dotter!

fredag 3 februari 2012

Lugnt och skönt!

Åh så skönt med en helg, känner att jag behöver få vila och andas lite. Varit en ganska intensiv vecka, vilket jag tycker om men tyvärr har jag inte sovit som jag borde vilket jag känner i kroppen.
Men har även idag haft en underbar dag på jobbet, tänka vad skönt det är att ha kolleger som är så goa att dagen flyger förbi.
Jag har också en tankenöt som jag försöker knäcka men jag vet inte hur...Och jag blir så irriterad för jag kan se det färdiga resultatet men hur jag än vrider och vänder så kan jag inte hitta lösningen för att nå det!!! kryptiskt? Då skulle ni försöka se in i min skalle för jag blir snart tokig, får nog snart ta lite hjälp. Tänk vad frustrerande det kan vara, när man ser något men inte hittar vägen. Men när jag hittar lösningen kommer det bli ursäkta "Jäkligt" bra :)
Sedan har jag en trevlig historia, en ljuskund berättade att hennes man är allergisk mot doft ljus od. Detta är första gången som han inte reagerat på doft ljus. Jag visste att de var bra, nu har vi även bevis för det :)
Ha nu en fin kväll, synd att jag inte kan bjuda på en god doft, men ni får lyssna på en av mina favoriter ;)

torsdag 2 februari 2012

En perfekt dag!

Igår gick det i full fart, vilket är skönt. Dagen idag började lite segt med huvudvärk, men tack vare goa arbetskollegor gick dagen fort över och flera skratt fick vi till.
Ja jag brukar säga att det värsta som finns är aktiv dumhet och idag har vi varit två stycken som verkligen fått bevittna den innebörden. Tänk att människor har så svårt att se skillnad på bytes och säljes, och sedan ha mage att ge mej en skriftlig utskällning med diverse könsord för att jag inte vill ha en gammal husvagn. Och när jag fortfarande stod på mej att vi inte vill ha hans husvagn, blev han förbannad och förkunnade att han minsann inte var i behov av en kärringskoter, för det var det vi sålde. Nu kände jag att detta orkar jag inte ens bemöda mej med att svara på, var ju han som tog kontakt inte jag.
Och det roliga är att det är grabben som skall sälja sin skoter, och vad skall en 17 årring utan körkort med en gammal husvagn till. Som sagt vi fick skratta lite av att det faktiskt finns människor som väljer att vara aktivt dumma!
Ha nu en härlig kväll, bjuder på en bild :)

onsdag 1 februari 2012

En hälsning!

Är så kul att få lite feedback från våra valpar :)
Vi har fått en liten uppdatering från Caliber numera Casper. Han har tagit flytten från landet till centrala Malmö med nyfikenhet och verkar trivas som storstadsgrabb. Nu finns det fina områden runt om och mycket gåsfågel finns det där nere som han tycker är lite spännande, bättre än dom elaka kajorna som bara retas.
Bjuder på ett par bilder, och tänk vad stor han blivit på bara fyra veckor.