AvalonianS produkter

AvalonianS hade en idé och ur den föddes en serie praktiska funktionella produkter. Vissa produkter är inte unika utan kan köpas från andra tillverkare, vad som skiljer är våra lösningar och material. Vi har ett tydligt mål att inte hamna i en nisch, våra produkter kan användas av alla oavsett inom vilken genre. Vi satsar extra mycket på säkerhet, vilket märks då vi försöker innovera olika reflexprodukter. För oavsett vilken hundsport vi utövar är synlighet viktigt. Produkter skall vara smidiga, lätta, snygga och framför allt inte hämma hundens arbete, eller ge förlorad skottchans i skog.Vårt motto och röda tråd är Färg, Form och Funktion! Färg = synlighet, smak. Form = passar alla, synlig, sitter bra.  Funktion = tysta, lätta, synlig, och tvättbart.
Beställningar görs till helene@dernole.se eller via vår webbutik

Om ni vill se hela vårt utbud!
Välkomna in till AvalonianS Webbutik
Då vi även är återförsäljare för hela PetCare's och Sporzoo's sortiment ni välkomna att se deras sortiment om ni önskar något annat som AvaloninaS inte producrar!
Petcare ProduktkatalogSporzoo ProdukterAlla priser är inkl. moms. Frakt tillkommer!
Finns Nyheter på sidan!


Reflexväst/markeringsväst dubbelsydda lätt ljudlöst och tvättbart, med reflex av högsta kvalitet!
Materialet är ej vattentätt, det andas och är dubbelsydda så slipper hunden vara våt närmast kroppen. Torkar fort tack vare att materialet andas.

De färger som vi kan erbjuda är Rosa, Grön, Gul, Orange, Lila, Turkos, Blå, Fluoriserande Orange, Fluoriserande Gul, Fluoriserande Grön och Röd samt i flagg mönster!
300:- inkl. moms frakten tillkommer

Flaggväst Svenska Västen 450:- 
                     Norska Västen 450:- 
                     Danska Västen 450:-
                      Finska Västen 450:-

Om så önskas broderas det även på västen, då kommer brodyren på den sida utan reflex.


OBS! som upplysning till er som vill ha Norgevästen/flaggväst.
Färgerna är inte identiska med original flaggan för Norge och korset är inte sytt som kors utan som två rader som lagts ihop som ett kors, med andra ord förenklat för att spara tid och arbetskostnad!

Sverige västen är heller inte korrekt i färg då jag använder neon "fluoriserande" gul.Vår nyaste produkt en snödress, en tätsittande overall som förhindrar klumpbildning i pälsen, Dessa sys av Italienskt bad -träningstyg av högsta kvalitet, sömmar av Tera tråd vilken är mycket slitstark och hållbar. Tik dress 700:- Hane 750:-


Nomehalsbanden av modell halvstryp är gjorda av fleece för att ge en skön komfort är tvättbara. ca 3 cm breda. Finns i många färgvarianter.
Även dessa sys upp efter beställning, mät omkretsen på hundens hals, och skriv gärna önskemål på färg. Finns även som reflex halsband!
Pris: 135:-  inkl moms.
Pris: 145:-  reflexhalsband.
Önskas hundens namn broderat tillkommer 10:- / bokstav


Halsband med kedja, fleecefodrade med ripsband, lätta mjuka ger inget skav.
Ripsbanden finns i Rosa, Röd, Turkos, Grön, Svart, Fluoriserande Rosa, Fluoriserande Grön. Fluoriserande Gul samt Fluoriserande Orange.Ripsbanden är 2,5 cm samt 1,5 cm breda Totalbredd med foder ca 3 cm, samt 2 cm.

Dessa är mycket populära med brodyr!
Pris: 160:-  


Ett bredare Nomehalsband med fräcka detaljer! ca 7 cm brett med kraftiga galvade D-ringar. Fodrade med fleece I olika färgvarianter med kontrastfärg vid öljetterna.  Eller Svart luddig plysch med kontrast färg genom öljetterna. 
Pris: Fleece foder 200:-
Pris: Plysch foder 250:-


Kombihalsband är dubbelsydda med reflex på båda sidor. Dessa är vändbara och ena sidan är ett jakthalsband, vilket innebär att om hunden fastnar tar den sig loss. Andra sidan är utrustad med öglor så att det lätt vändes till en fint promenadhalsband anpassat för koppel. Jaktsidans reflex är mycket bra att t.ex. märka hundens namn och ev. ett telefonnummer på, övriga ytor kommer reflektera oavsett.
Färger: Cerise, Grön, Gul, Röd, Turkos, Orange, Marin samt Fluoriserande Gul
Pris: 200:-Fler färger av kombihalsbandetJakt/träningskoppel praktiskt koppel då du kan fästa den runt magen eller diagonalt över axeln 75-85, 85-95 och 95-105 cm är standard vid annan midjevidd ange detta. Fungerar också som ett vanligt koppel med handen i öglan. Är idealiskt på joggingturen/jaktturen då båda armarna är fria. 
Längd 150 cm.  Finns i olika fägrvarianter. 
Kan sy upp i annan längd pris 20:- extra /  dm.
Pris  200:-
Koppel Rosa 


Koppel Röd
Koppel Grön
Koppel Turkos


Koppel neongrönKoppel neongul


Koppel neonorange


Koppel neonrosa
Vi har även en längre variant med samma utförande dessa är 3 meter och har även en elastiskdel på 40 cm vilket är perfekt vid cykelturen, skidturen eller om man bara vill kunna låta hunden får gå lite friare. Den elastiska delen motverkar stumhet om hunden trasslar in seg eller drar till.
Även dessa har tre fäst ringar på 75-85, 85-95 samt 95-105 cm.
Dessa finn också i olika färg varianter.
Pris: 250:-
Kan sy upp in annan längd 25:-/ dm
Tolkkoppel Grön


Tolkkoppel Rosa


Tolkkoppel Turkos


Tolkkoppel Röd
Vi har även matchande grenkoppel som är perfekt för er med flera hundar eller ni som har dogwalkingföretag. Dessa är på 45 cm och finns i olika färger starka och hållbara.
Pris: 175:-

Grenkoppel i åtta färger varav 4 fluoriserande

Våra egna tassockor/potesokk.
Av mycket hög kvalitet, kraftig bomulls väv med Velcro Velstretch och Velco Vel loc kardborre. Dessa sitter mycket bra och har en högre hållbarhet än många andra på marknaden.
Storlekar Turkos + Röd Large, Grön + Gul Medium
Pris: 50 :- / st eller 4 st 180 :-

Vi har även en högre modell som när över sporren, de finns i samma färger och är lika välsydda och har lika bra kvalitet på kardborre mm.

Pris: 80:- /  st eller 4 st 300 :-


Vi har nu utvecklat en ny typ av reflex för hunden. Ben reflexen, de flesta av oss har reflex runt halsen på våra hundar. Men som bilist hinner du sällan se den, innan det är försent. Men med benreflex syns det tydligt att det är något som kommer och går/springer. Har man tur kan bilisten tro att det är en häst och kanske till och med saktar in.
Färger Grön. Rosa, Gul samt Röd

Dessa säljs i förpackning av två. Pris 50:-
Vi köp av 5 förpackningar d.v.s. 10 st. Pris 200:-

Vi Har även tagit fram sittunderlag som är extremt slitstarka, och som värmer. Dessa är gjorda av kraftig presenningsväv och är 3 cm tjocka väger ca 160 g. Säljes inkl fäste. Passar perfekt att bara lägga på marken, eller som extra dyna på stolryggsäcken.
Finns i Rosa/äppelgrön, Rosa, äppelgrön/grön eller äppelgrön.
Pris 150:-Vi producerar även hundmadrasser dessa tål riktigt tuffa tag outslitbara, de är fyllda med isoleringsmaterial som är i små bitar. De är mycket lätta trots sin storlek, och vatten och en trasa räcker för att hålla dem rena, eller om det behövs YtDesi för ex. hundpensionat, sjukboxar.
Färg Svart, Rosa, Äppelgrön, Grön, Blå och Röd.
Pris: 100x150 cm 1400:-
Pris 100x75 cm     700:-Här får ni ett smakprov på de olika brodyrtrådarna som vi erbjuder. Då det finns en mängd olika typer och effekter har jag valt de som jag känner passar in på mina produkter. Vi vill erbjuda kvalitet, och vårt motto är Färg Form och Funktion så gäller även de brodyrprodukter vi erbjuder!