tisdag 22 september 2015

Hundförare och logistik huvudbry

Har varit en lite intensiv period, inget ovanligt men det har varit kantat med lite flunsor och otyg. Men men bara att bita ihop.
Fick ett infall förra veckan så jag slängde ut min bil på blocket, och vips var den såld...
Och jag gick hundförare måndag och tisdag. Får i skogen ett sms " Hej kan jag hämta bilen idag (månd.) flyger upp till Arvika och kan vara där till 18." Ja vad svarar man? Självklart det löser vi, hade ca 1,5 timmes resväg från skogen hem. Men det löste sig på bästa sätt. Eller vad jag nu skall säga, för på torsdag ska vi köra "bilen" ner till Berlin. Vad ska vi dit och göra då? Jo 50 års maraton lopp. Men men jag har morgondagen på mej att fixa ny bil, samt att jag skall skytte träna för Niklas Ess igen... Tur att dygnet har 24 timmar ;)

Hur gick jakten i dessa två dagar, det gick väldigt bra hundarna skötte sig suveränt. Idag tisdag var det lite svåra förhållanden då det regnade och var totalt vindstilla. Men Akira lyckades visa fram till en tjädertupp och i samma område fanns även 4 orrar.

Två fina dagar men härlig terräng, bitvis fick benmusklerna verkligen jobba. Vi fick totalt 2,6 mil med oss hundarna gick betydligt mycket mer.

 Bjuder på lite bilder.
Ha en fin kväll

Orrtupp fälld över Akira
Lunch paus

Inte alla som flyger och hämtar bil
Motorseglare 17 m vingbredd

Lägg till bildtext timme med flyg 3 med bil...

Jägarna tar en cigarill paus
 
Traskar på

Och in i skogen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar