fredag 16 oktober 2015

Berlin och jakt

Lite glest mellan inläggen. Men en liten uppdatering från de senaste veckorna.
Vi var till Berlin och beskådade maraton, trots att flunsorna haglat runt oss blev det målgång. Berlin är en otroligt fin stad och finns det mesta för alla smaker. Skulle gärna stannat ett par dagar längre så jag kunde utforska ännu mer. Vädret var helt strålande och stämning en var hög.


När vi väl var hemma packade jag ur och om för en fjälltur. Jag och Akira tog en fin jakttur på min födelsedag, och fy bubblan vad vi jobbade... Det blåste och regnade småspik hela dagen. Men vi kämpade på och finkammade fjället. Tyvärr var fåglarna mycket svåra även om Akira hade fina tagningar ville det sig inte riktigt.
Vi startade även ett skogsprov, tyvärr var inte matte observant nog så det sprack :( 


Efter min sköna fjällvistelse styrde jag kosan söderut för lite arbete. Och har länge gått och tänkt på en produkt. Nu äntligen föll bitarna på plats och jag har nu skapat bagage skyddet. Blev en direkt succé, lätt praktisk och snygg. Och i färger som passar alla. Med eller utan text.


Nu är jag i realtid, och gårdagen ägnades åt att åka bil, bil och lite mera bil. Sonen är i behov av en bättre bil, och han är lite kräsen av sig. Så efter att vi ögnat igenom begagnat marknaden hade vi ett antal att åka och titta på. Vi åkte till Stockholm där nummer 1 på listan fanns, ja vad gör man inte...
Väl framme kollade vi igenom den tilltänkta bilen för sin ålder vad den mycket välvårdad, service boken välfylld och den var gudomlig att köra. Så efter lite förhandlande eller rättare sagt hårt prutande kunde han köra hem sin nya bil. som har den färg han vill ha och är den modell och fabrikat han vill ha.

Idag skall jag faktiskt inte åka alls, jag skall vara hemma och försöka komma ikapp med tvättkorgen, dammråttorna och övriga små bestyr som halkat efter.
För snart är jag på resande fot igen, redan på måndag lyfter planet, och därefter en ny fjälltur, Och däremellan skall jag visst delta i två olika tidningsreportage. Är lite smickrande att två olika tidningar tar kontakt samma vecka och vill hälsa på :)
Nog skrutit för idag, men har också tackat ja till ett mycket spännande uppdrag, jag hoppas att kunna lära så mycket som möjligt framöver.

Ha nu en underbar fredag, och glöm inte att ge någon ett vänligt ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar