tisdag 1 oktober 2013

Trevliga bekantskaper!

Under helgen som var lärde vi känna ytterligare en ny medlem i familjen AvalonianS! Hon kom ner från Kalix och skulle ta med sig sin nya familjemedlem och även den som skulle vidare upp till Kiruna. Var en super trevlig kväll med många skratt och trevligt prat, och sedan fick vi också en gåva som är bland det godaste jag vet!!!

Och jag vet att både Avalonian's Extra och Avalonian's En-Aiki kommer få det super bra hos sina familjer, övriga valpar som flyttat är Avalonian's Enok som bor i Enköping hos sin mormor Eyas halvbror :) Avalonian's Etna har en GS och en ES som syskon i Årjäng, Avalonian's Eiko bor hos sin halvmorbror A. Dennis i Vormsund, Avalonian's Eskil har en Schäfer som storebror och bor i Vålberg.
Alla som har flyttat har hamnat hos underbara familjer som kan hund, vi välkomnar er alla och önskar er lycka till.

Vi önskar också att även de tre kvarvarande får nya hem också, på söndag får de uppleva fjällnatur då de får följa med pappa Yes upp till resten av släkten i paradiset Messlingen.
Så finns det någon som behöver en jaktkamrat finns det tre killar att se där under hela V 41.

Sedan kommer det hända lite framöver mer om det längre fram men det pirrar i magen av förväntan :)

Ha en fin kväll!

1 kommentar:

  1. :) Tack själv för en underbar men ack så kort besök hos Er! Lilla Extra( nu Kenya, barnen döpte om henne!) är en underbar liten cool tjej, så trygg och alla bara älskar henne. Kryper upp i famnen på vem som helst! Jag hoppas att löjromen ska smaka! Maggan L

    SvaraRadera