måndag 29 september 2014

Känner mej privilegierad.

Lite tomt är det i huset när alla svartingar åkt på jakt med husse i 3 veckor. Kvar är endast lilla Angie, tror hon gillar att få all uppmärksamhet så det går ingen nöd på henne. Något vi med fler hundar bör tänka på är att även träna våra hundar att vara ensamma. Har man endast en hund är det en självklarhet att åka runt och socialisera sin hund. Men detta med att låta en hund vara ensam utan sin flock, det är en lika stor prövning. Här märker man tydligt vilket självförtroende hunden innehar, hundar är flockdjur men skall kunna anpassa sig till ensamhet utan sin hundflock och acceptera det.

Underbara lilla Råttan 

Veckan som gått har inneburit lite jobb i söder, har även gjort fler härliga hundmadrasser. Dessa är verkligen en favorit här hemma. Lätt städade, hållbara, lätta och hundarna älskar dom. Nu kommer fler hundar kunna njuta av att ligga skönt. Om man önskar andra färger finns även röd, blå samt mörkgrön.

Grön och rosa 100x150 cm, svart 100-75 cm


Denna vecka innehåller som vanligt massor med roligheter, förutom jobb så kommer AvalonianS att delta på Djurlivsmässan i Karlstad. Och sedan kommer jag självklart undvika Arvika Mârten som också är under helgen.Har nu även fått hem brodyrtråden jag nämnde i tidigare inlägg, Jewel Spectra är lite av min favorit. Och till silver kan jag även nu lägga till...

Härliga glada färger
Gårdagen spenderades på jobb, och så även i kväll. Drar på mej usk'e uniformen och laddar till en trevlig kväll med härliga äldre och en positiv arbetsplats.

Ha nu en härlig dag, bjuder på en låt som spelas frekvent på radion. Artisten är en tjej som bl.a. skrivit Diamonds åt Rihanna. Hon har även sjungit i David Guetta's Titanium, denna låt handlar om hennes eget alkohol beroende.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar