söndag 12 oktober 2014

Syd till Nord

Ja nu börjar även denna vecka lida mot sitt slut. Denna vecka har varit innehållsrik och en härlig mix av arbete och nöje. Även glädje och sorg, glädje att vi kommer börja året med något mycket spännande och sorg över att Åens XL Santa "Bella" till våra underbara vänner lämnat oss. Hon lever som tur är vidare i sina avkommor och barnbarn. Där vi själva har vår fantastiska Avalonian's Extra som Bella är farmor till.

Veckans arbete i syd flöt på riktigt bra och lilla Angie var med och styrde upp lite. Är så härligt att kunna ha med hundarna när jag åker på jobb. Nu har ju hon varit ensambarn i nån vecka så lite uttråkad började hon bli. Men med tanke på ytorna för henne att springa på så har hon fått mycket spring i benen.
Angie som produkt kontrollant

Montörsmatta i rosa för jämställdheten :)

Och de härliga fälten att sträcka ut på
Väl hemma var det bara att packa om och styra färden norrut, mot paradiset. Denna gång följde även sonen med vilket är extra kul. En fin jakt dag hade vi igår. Idag blir det en riktig latardag med stugmys på hög nivå. Men det är också njutningsfullt i en regndag som denna.
Men gårdagen innehåll fint väder och många fina situationer.

Sonen med sitt vapen Canon D7 :)

En lite pausvy

Angie trivs väldigt bra även på fjället

En fin dag mot sitt slut.
Ha nu en fin söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar