måndag 10 augusti 2015

En liten resumé

Är så glad! Sunne Jaktmässa blev än en gång en stor succé för AvalonianS trodde inte det var möjligt men slog åter igen försäljningsrekord. Är så glad över att så många uppskattar mina produkter, selarna blev en hit även de fina regnbågskopplen och halsbanden.
Vår nyhet knivar blev också en mycket positiv överraskning, fick mycket beröm av andra knivmakare och inbjudan till olika knivmässor. Det känns fantastiskt kul.
Vi deltog även på utställningen, vi är den enda kenneln i Värmland med jaktprovsmeriterade hundar och avkommor. Det ställdes fyra avkommor från Avalonian's varav 3 i jakt/bruksklass. Avalonian's Beisla fick sitt tredje cert och blev BIM, nu är det ettan på jaktprov som saknas. Vi deltog även i uppfödargrupp där vi fick HP och slutade som tredje bästa uppfödargrupp.
AvalonianS sponsrade Bis finalen samt den stora Bis supreme, alla BIS hundarna mot varandra oavsett grupp tillhörighet. 
Det var med andra ord en mycket lyckad helg för AvalonianS.

Efter mässan åkte jag upp till stugan, där påbörjades projekt gäststuga. Som sagt har man inte tillräcklig att göra skaffar man lite till...
Det som var kul var att mina föräldrar följde med upp och har hjälpt till hela veckan. Jag har varit kock då jag ff inte får lyfta med min hand. Men var valbehövlig uppgift även det, blev många fina promenader med hundarna också, men tror de tyckte det var ännu roligare att komma hem och kunna springa fritt i hägnet.
Var även en tur på Bruksvallarna Game Fair, en liten mässa som faktiskt växt lite sedan sist jag var där. Mycket trevligt.
Idag beger jag mej söder ut igen, när jag kommer hem hoppas jag att jag har ett packet att hämta.
Har nu efter 3 månader äntligen fått mina licenser på min efterlängtade 6,5:a.

Hoppas ni får en underbar vecka, bjuder självklart på lite bilder.


AvalonianS monter
Det gula inslaget är Margårdens
Jag och Yarrak 
Våra fina handgjorda knivar

Bästa uppfödargrupp

Sittande grupper

Bis final AvalonianS sponsrade sittunderlag
Bis supreme vinnaren fick en bädd övriga 2-4 sittunderlag
Uppmärkning av placering av Gäststuga
Plintar gjutna
Tak och vindpapp på plats
Ser ni vart dörr och fönster blir?
Ett av fynden på Bruksvallarna Game Fair


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar