tisdag 11 oktober 2016

Hösten har varit intensiv.

Jag var på en semester i början av augusti. Sedan jag kom hem har jag mer eller mindre bott i kappsäck. Flackat hit och dit, jobb, tävling, jakt och mycket mer.


Tempel Apollo Side
Side
Men så är ju hösten också den absolut bästa årstiden vi har, och denna höst kan vi inte klaga på än så länge. Ett väder som varit helt enormt, kanske lite i det varmaste laget. Men verkar som om att det börjar ändra sig.

Har hänt mycket positivt för våra hundar under hösten också, även för våra härliga valpköpare också.
Avalonian's Dennis fick ett fint 3 AK på skog
Avalonian's Beisla fick ett fint 3 ÖKL på fjäll
Vi är super glada och stolta över er!

Avalonian's Dennis
Avalonian's Beisla
Jag har själv överstigit inre hinder under hösten. Jag har mer eller mindre vägrat att starta i öppenklass, då mina tävlingsnerver är urusla. Men då jag har jagat över Akira en del kände jag att nu måste jag ta chansen. Och den kom lite oplanerat. Vi åkte till NGK's 100 års Jubileum och Extra stod på reservlistan, och kom självklart med. Och då bestämde jag mej för att ta tjuren i hornen och jag valde att själv gå med Akira. Vilket var lyckosamt vi var faktiskt de enda svenska ekipage som fick med oss en premie hem från Norge. Akira tog ett 3 AK på fjäll med mej som förare för första gången på fjäll. Sedan hade jag även anmält till ett skogs prov och där gick vi all in! 1 ökl/Hp och hon fick sina titlar med mej som förare. Skall tilläggas att hon även fått ett 3 ökl på skog med JE.
Vilket innebär att hon under hösten fått
3 ÖKL skog
3 AK fjäll
1 ÖKL/hp Skog och fick då även titlarna SE No UCH

3 ÖKL skog Akira
3 AK fjäll NGK 100år
1ÖKL/HP Skog
Akira SE NO UCH


Så hösten har helt klart varit fantastisk. Men nu har jag för min del tävlat klart för i år, nu är det endast jakt som hägrar.
Under helgen har jag jagat rådjur/räv. Och denna helg blir det jakt på fågel igen.

Toppen pass

Kärlek <3 td="">
 Livet är bra gött att leva.

Vill också upplysa om att LPo "LandsbygdsPartiet oberoende" kommer ha ett bildningsmöte den 27/10 1800 i Mangskogs Folketshus. Vi hoppas kunna få igång en Värmlandssektion. Möt upp och stöd vår landsbygd, för bevarande av öppna landskap och möjlighet att verka och leva i hela vårt land.
Läs mer om LPo här >>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar