lördag 19 januari 2013

Låt mej presentera!

Som jag tidigare berättat jobbar vi på AvalonianS för att just du skall hitta något som passar just dej och din hund. Vi produceras själva viss utrustning, ibland dyker det upp något som vi tycker bidrar till vårt motto Färg och funktion. Vi kan nu erbjuda våra kunder Hurtta's Storm!

Storm munkjacka är en praktisk, lättanvändbar och synlig regnrock som du snabbt klär på när vädret överraskar. Du är klar för regnväder på endast 30 sekunder! Den skyddande modellen täcker hundens rygg och huvudparti. Huvan kan regleras så att den passar hundens huvud och hålls på plats även när hunden rör sig. Du kan packa in rocken i en liten ficka där den transporteras behändigt och hålls ren. Produkten är tillverkad i ett lätt ripstop-material som laminerats med en vattentät Houndtex-skyddshinna som andas. Storm munkjackan passar utmärkt för hundutställningar, vandringar, utflykter och andra utomhusaktiviteter. Regnrocken är försedd med en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på. 590:-


 Strlk 
 Exempel på raser 
 25 cm 
 Dvärgpinscher, Chiuahua, Toypudel 
 35 cm
 Jack Russel, Bichon Frisé, Dvärgschnautzer 
 45 cm
 Shetland Sheepdog, Cocker Spaniel, Dvärgpudel 
 55 cm
 Nova Scotia Retriever, Wheaten Terrier, Engelsk Springer Spaniel 
 65 cm
 Golden Retriever, Labrador Retriever, Collie
 75 cm
 Bearded Collie, Belgisk Vallhund, Hovawart



Så här mäter du




 (cm) 
 1 
 2 
 Strlk 
 Rygglängd 
 Halsvidd 
 25
 25
 35
 35
 35
 45
 45
 45
 50
 55
 55
 58
 65
 65
 67
 75
 75
 75
1 Rygglängden mäts från manken till svansroten medan hunden står i grundposition (alltså inte från halsbandet). Vid mätning av rygglängden är det extra viktigt att vara noggrann, för en hunds längd kan variera flera centimeter beroende på hur de står.
2 Halsvidden mäts där hundens hals är tjockast, närmast bröstet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar