måndag 18 augusti 2014

Äntligen

Så kom datumet vi alla väntat på. Först vill jag gratulera alla de som startat på prov och gått till vinst denna första helg utan koppeltvång.
Under veckan har jag befunnit mej på slätten, hade lite hundar med som fick njuta av att springa runt med matte på oändliga stubbåkrar.
Väl hemma på fredag fick vi ivriga besökare som skulle gå på skogsträning.
Lördag var vi ute i 8 timmar och hade flera fina fågelkontakter, vädret var helt magiskt och vi satt ute hela lördagskvällen och njöt av god mat och dryck.
Söndagen blev lite blötare då det periodvis regnade rätt friskt, men även då hade vi fina fågelkontakter. Tror faktiskt att alla hundar var i fågel. Vi var 7 hundar och 8 förväntansfulla hussar och mattar.

Det som var mest fantastiskt av allt var att se Extra som vi köpte tillbaka, rör sig som om hon alltid varit på jakt. Skall bli kul att få se hur hon kommer gå till fjälls.

Bjuder på lite bilder

Vidöppna marker

Tre trötta glada hundar

Vackra Extra ställer upp sig

Extra och Buffy

Selma, foto Jan

Skogsmullar, foto Jan

Liten paus, foto Jan

Delta , foto Jan

Lunch paus i vindskyddet
Om ni undrar så hade vi med vapen ifall att det skulle finnas en strö varg. Vi är ännu lyckligt lottade över att inte ha ett fast vargrevir, men oavsett så kan det hända att det dyker upp en och annan strövarg.
Övriga glada nyheter är att vi fick se många fina tjälderkullar och även orrar. Kommer bli en härlig höst!

Ha nu en fin dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar