måndag 15 juni 2015

SE UCH

Nu gratulerar jag A,B och D kullen vars mor nu har tilteln SE UCH J Mountaineer's Eya.
Hon knep det sista CK under helgen i Arvesund i NNFK's regi, som i vanlig ordning levererade en helg i positiv anda vädret till trots. Det var superhård konkurrens 8 jkl tikar, Eya fick excellent CK 5 Jkk, Extra Excellent 6 jkk. Och dessa två var äldsta och yngsta hundarna.
Innan ja åkte dit spenderade jag en kväll och dag på MFK's klubbhelg, på fredag kväll grillades och skålades runt om i stugorna, mycket trevligt. På lördagen var det utställning, en knall fin dag men väldigt varmt. Vilket "gamla damer lider av" tänker då på mej och Eya.
Resultat på lördag fick Eya Ecxellent 2 j/bkk, Extra VG 3 J/bkk.
Är ju så dum att jag drack inte tillräckligt under lördagen så jag mådde super dåligt, men som tur var kom jag iväg tidigt och kunde sova lite efter vägen som gick upp mot Östersund.
Väl framme på Scandic Syd tog jag en lång promenad med hundar, de fick lite mat även jag och vi gjorde en tidig natt.
Uppe med tuppen på söndag för att köra ner till Arvesund, kan säga som så att på lördag var det ca +24 grader, på söndag varnade bilen för frost +3 grader och regn. Men vad gör det när dagen slutade som den gjorde.
Är så glad över mina underbara vänner som hjälpt mej att få en såpass bra självförtroende i ringen att jag inte längre mår illa av nervositet.
Och eftersom jag hade två hundar i samma klass har jag också fått fin hjälp. Tomas Wiklund du har en guld stjärna i kanten, och tack för igår. Margareta Nord hjälpte mej i Säter tusen tack.

AvalonianS sponsrade även BIS finalen i NNFK Arvesund 1-4, Bis1 vann en bädd, 2-4 ett varsitt sittunderlag. 

Ha varit en intensiv helg med många mil i bilen, nu skall jag snart köra vidare söderut och jobba lite.
Ha nu en fin måndag, och jag bjuder på lite bilder.

I väntan på att gå in i ringen MFK Säter

Liggplats värdig GS Scandic Syd Östersund

Mountaineer's Eya SE UCH NNFK Arvesund

AvalonianS sponsring NNFK Arvesund

Bis 1-3 Tyvärr så försvann 4.an innan foto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar