onsdag 3 februari 2016

Nedräkning!

Ja jag räknar dagar, och längtar.
Nästa vecka är Akira beräknad att valpa, och jag gör min sista vecka på cellRESET. Jag kommer även resa på jobb på helger, så jag kan vara hemma under veckorna och se underverken utvecklas.
Har mätt lite magomfång på hundarna idag, Eya 10 år 55 cm hon är en grov tik, Extra 2,5 år 47 cm och sist men inte minst Akira med hela 85 cm.

 Och vad är nu cellRESET tänker ni, jo det ett ett livsstilsprogram mot bättre hälsa. Den första delen pågår i 28 dagar, och är den jobbigaste. Men det har gett resultat, mår mycket bättre och har inget sötsug. Och jag äter regelbundet något som aldrig skett förr, jag har tidigare endast druckit cola zero el Pepsi max. Men har nu inte druckit det på snart 3 veckor och har inte ens sug efter det, och det trodde nog ingen att det skulle ske då cola var min frukost, lunch och middag. Choklad som varit min räddare i nöden när blodsockernivån varit låg har jag heller inget sug efter, och då skall vi inte prata om mina älskade ostkrokar (tyvärr) har jag inte ägnat dem en tanke heller.
Så jag har kommit fram till att det finns hopp även för gamla stönkäringar som denna.

I övrigt har denna vecka varit extremt tråkig, lämnade in min bil på service i måndags och har väntat på att få samtal om att få hämta den sedan dess. Finns det något värre än att vänta på telefon? Då inget samtal kom ringde jag själv, och nu har jag blivit lovad att de ringer i eftermiddag. Så då får jag ge mej till tåls igen. Hmm kanske skulle ta en gissnings tävling hur många tror att de ringer?


Nej nu blir det en tur ut i solen bäst att ta på pensionärstaggarna, så jag inte råkar bryta lårbenshals eller dylikt...
Ha nu en underbar onsdag, är lite generös och bjuder på en låt och lite visdom.
1 kommentar:

  1. Ja bilverkstäder. Hade samma problem runt nyår när jag lämnade in min bil. Dyrt och tar tid. Hoppas valpningen har gått bra//Mirella www.livetmedhund.se

    SvaraRadera