lördag 8 juni 2013

Intensiva dagar!

Torsdag startades med rivstart! Vi städade och fejade i vårt boende! Jösses vad fint det blir :)
På eftermiddagen for vi ner mot Borås och dottern.
Väl framme vid hotellet tog vi en skön promenad mot restaurangen som Mikaela beställt bord vid, och där kan jag gärna äta igen! Mums vad gott det var, och trevlig service Köket heter stället rekommenderas varmt!
Vi hann även med en pub innan det var dags att få några timmars sömn.
Fredagen började med lite hotell frukost, sedan åkte vi till Ullared. Eftersom JE var med blev varuhuset avklarat på en timme!!! Ja ni läste rätt... Dock tog det ytterligare ett par timmar extra innan vi kunde åka hemåt, Vi hade ju lyckats att pricka in Ullared gamefair's jakt och fiske dagar...Här spenderades dubbelt så lång tid på 1% av utbudet som varuhuset bjuder på.. Men vad gör det när vi alla åkte nöjda hemåt :)
Vi har även investerat i något som jag önskat mej under många år, ett mycket smidigt verktyg för att kunna tillaga det lilla extra ibland!
Vi är nu ägare till en Muurikka El rök!! Har kikat lite på denna tidigare men då har snålheten överstigit förnuftet, men nu var det mässpris och väldigt billigt!
Som sagt vi var alla nöjda över dagen, vi körde även omvägen runt Göteborg för att hämta hem prinsen som varit på löpsemester. Nu är tikarna klara för denna gång så nu hoppas vi att ordningen snabbt blir återställd. Han har haft det riktigt bra hos våra underbara vänner!
Dottern inne på pub

Ullared by day

Yes som vilar upp sig innan ankomst till tjejerna
Idag skall jag ta med sonen för att kolla på slips inför nästa veckas bal! Samt att jag skall fortsätta fixa i boendet. Kommer bjuda på lite bilder under eftermiddagen (förhoppningsvis).

Medan vi var och slarvade runt på nöjen var Alexander hemma och tog hand om hundar, som vanligt passade han även på att ha med kameran ut på en liten tur. Bjuder på en av bilderna som han lyckades föreviga Eya på! Att hon är drottningen är inget att tvivla på, inte alla hundar som har den majestätiska hållning.
Ha nu en fin dag så länge! 


Mitt hjärta och tankar finns hos dej/er ni vet att ni betyder mycket för mej Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar