torsdag 6 mars 2014

Full ruljans och tränings idéer!

Brukar säga att det händer alltid något hos oss, och jag det gör det.
Denna vecka kom mellanskog för att göra en avverkning inte tänker man att det är så många träd när det står upp, men huvva när de ligger på backen. Blir nog nån kubik när de är klara,

Vad kommer att hända sen? Jo detta kommer ingå i vår fågelbiotop. Är ett ganska digert arbete innan allt är klart. Men tänk vilka möjligheter vi kommer ha sedan!

Kan ju även lägga ut en liten blänkare här! Finns det några som är intresserade av att vara en del i en gemensam träningsgrupp? Vi är några som pratat lite löst om att åka till varandra och träna lite tillsammans.

Var ju på ett möte i Karlstad där de bildade en förening som skall träna tillsammans. Men de var inte intresserade av att åka runt på olika områden. Och det jag tycker är vitsen med att träna är att mötas på olika marker. Så finns det något intresse av att vi kan vara ett gäng som möts på olika platser och marker för att låta hundarna träna. Ta kontakt. Detta ligger utanför AvalonainS egna kurser, och är helt ideellt. Och självklart kommer det innebära att vi får åka lite, Värmland är ett stort område.
Men säg att vi möts i Årjäng, Mangskog, Sunne, Lekvattnet, Säffle och Höljes. En ggn per månad, då blir det en varierad träning i olika miljöer.

Fundera gärna kring detta med gemensam träning, och kom med förslag och framför allt detta skall vara socialt, gratis och ge nya marker.

Ha nu en underbar torsdag, bjuder på ett par bilder av mark eländet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar