måndag 10 november 2014

Styggo till snyggo!

Vi har ett rum som är till våra hundar, i sitt rum har dom plats för stor sköna bäddar en stor bur som alltid står öppen om någon vill vara för sig själv. Eftersom det även är den plats som valparna föds och lever rövare i sina första 8 veckor, slits det och blir fult. Då ytterdörren var röd så blev det en röd laserat halvpanel och en vit vägg, som jag målade om i en nougat nyans för några år sedan. Rummet var slitet fult och trist, så i lördags när jag och sonen var i Karlstad fick han möjlighet att välja färgerna. Och igår rev vi ut allt och vi målade och fixade, och nu har vi ett helt nytt rum.
Blev super fräscht, och dörren målade jag grå som panelen, nu är det bara lite rosetter som skall upp. Sedan så skall det upp två hundporträtt till på flocken som nu ser lite annorlunda ut.

Även i köket håller vi på, där skall vi äntligen fixa till vid köksspisen, det har varit en murad klump med spiskåpa. Den slukar mycket ljus och tar mycket plats, så medans jag och sonen gjorde fint revs det inifrån köket. Men det kommer bli fint i slutändan.

Rivning bye bye smiley

Bedrövelse innan ny/återuppbyggande

Fräscht, med ängel som vakar över flocken från fönstret.

Akira trisvs gött

Wall of fame
 Max, Eya, Akira, Buffy, Yes

Innan gammal bild
Nu blir det en hel dag fram för symaskinen och tvättmaskinen, fattar inte hur det kan bli så mycket tvätt??? Den andra maskinen är bara kul att ha framför sig! Nåja en sund dag med nöja och tråk blandat. Båda leder till ett härligt resultat av tillfredsställelse.
Ha nu en underbar måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar