tisdag 10 juli 2012

Blir nog bättre!

Ja då är vi inne på andra dagen i veckan, kan nog påstå att jag haft bättre veckor. Men som tur är går det mesta att rätta till. Har under morgonen varit hos läkaren, har världens gulligaste familjeläkare. Hans min var obetalbar när han ropade in mej.... ? Men vad har du gjort??? Efter många om och men kom vi överens om att träffas igen på torsdag, och ser han ingen bättring blir det en remiss till ögonspecialist.
Och eftersom jag inte är som alla andra så har vi nog hittat orsaken till de övriga symptomen jag haft en längre period, de flesta växer från allergier jag växer i dom...
Men nu har jag hämtat ut en bärkasse med mediciner, allergitabletter, kortisontabletter, kortisonnässpray, kortisonsalva/droppar till ögat, antibiotikasalva till ögat, smörjmedel till ögat och så lyxade jag till det med två snygga läppvårdande glans. Och så på läkarens order skall jag vara hemma och vila och låta kroppen få möjlighet att läka ut, lämnade även hals och infektionsprov, men de var nog bra för jag har inget hört.
Var innom affären på väg hem, och det skulle vara kul att veta vad de tänkte. Ni vet när männsikor tittar med vågar inte möta blicken, och man ser att de tänker inte inte vågar fråga. ;)

Nu skall jag följa doktorns order och lägga upp benen på soffan och hade jag inte ont i ögat skulle jag njutit av en bok, men nu skall jag slöglo på tv burken vilket inte hör till vanligheterna.
Ha en fin dag, och bjuder naturligtvis på en bild av mej själv.... är ju lite narcessistisk av mej ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar