måndag 20 september 2010

Sverige ett svart hål för mänskligheten

Nu blir det ett surt inlägg, i politiskt tecken.

SD har fått inträde i vår riksdag, detta är en sorgensdag. Man kan spekulera i hur, vad , kan men på ett vis håller jag med vad Bert K sa igår. Om inte media lagt locket på och sensurerat och propagerat så starkt emot hade de kanske inte väckt så mycket sympati från de i sverige med låg självkänsla. Då hade SD's okunskap och totala avsaknad på ett sunt politisktprogram lyst igenom och väljarna hade förhoppningsvis insett att de saknar substans.

Men det som retar mej till vansinne är hur MP reagerade igår, och hur fan de rödgröna kan sitta och rycka på axlarna och lägga de rasistiska problemen på Fredrik Reinfeldt. Det är inte endast hans problem det är hela Sveriges problem, men att höra Maria Wetterstrand valresultats hybris när hon gapar om vad hennes väljare skulle säga om de skulle enas med alliansen för att motverka rasism. Aldrig säger hon med andra ord kan man ställa sig frågan vill de rödgröna ha omval som garanterat kommer att resultera i att SD får ännu fler sympati röster?

Nej MP om man får en utsträckt hand för kampen mot rasism då får man sätta sitt högmod på paus, och ta den för ingen blir bekänt av småaktighet. Så snälla rödgröna ta förlusten på ett moget sätt, undrar vad ni hade gjort om ni vunnit och hamnat i en minoritet. Inlett ett samarbete med SD?

Ha en ursinnig måndag, bjuder på ett citat som är riktat direkt till MP's Maria W och Peter E.

" Finns inget värre än aktiv dumhet"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar