torsdag 16 september 2010

En månad till

Var på återbesök med Buffy igår, det som är positivt är att svullnaden är bättre och hon avlastar inte bogen lika mycket. Så det har skett en förbättring, nu skall vi fortsätta vila i form :) Hon skall fortsätta sina 3 km promenader men får ta en spring tur runt vårt gärde så länge som hon inte tokrusar eller busar. Så vi skall tillbaka om en månad igen, prognosen ser ju bra ut.

Vi var på ett trevligt föräldramöte igår, fick bra information om skolan och sedan fick vi en mer personlig inblick i klassen. Varje elev skulle med tre ord beskriva oss och vi skulle beskriva vårt barn :) Det var kvällens 10 poängare, de flesta sa om sina föräldrar snälla omtänksamma.... Jag blev svensk, flummig ibland, lyssnar på bra musik :) JE norsk, arbetsam och lyssnar på dålig musik :) Kan nog säga att vi fick den mest originella beskrivningen, vilket är bra för jag hade tyckt det varit tråkigt om även grabben hade sagt snäll, omtänksam. Annorlunda och initiativförmåga gillas.

Skall nu ta turen ut med Buffy, även om det inte är världens finaste väder regnar det inte än iaf.

Ha en regnfri torsdag, bjuder på ett citat av Lord Thomas Babington Macaulay " De högsta intellekten, liksom bergstopparna, fångar gryningen först och återspeglar den."


Foto Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar