lördag 2 mars 2013

En härlig lördag

Idag har det varit en sån där dag då mycket logistik skall till. Men vi hade först ett vägsamfällighetsmöte, vilket gick riktigt bra, lyckades hålla mej ifrån någon all slags styrelsepost men dock inte som revisor. Nåja jag behöver endast delta på ett möte per år och det är ju helt ok. Snart är det dags för älglagets årsmöte, det går kanske inte lika smidigt...
 Sedan har jag kört grabben som haft rep inför konserten, den längtar jag verkligen efter. Har även idag unnat mej protein, dvs. skippat sopporna. Eftersom det är helg så har jag även gjort en supergod jordgubbs cheesecake.
Efter att jag hämtade hem grabben tog vi en skidtur, idag körde vi 3,5 km backträning. Känns väldigt skönt när det är gjort men pyton medans det pågår, för lika fysiskt jobbigt det är uppför är det psykiskt jobbigt nedför. Kan inte förstå varför jag blivit så otroligt rädd för höjder, i allt annat är jag en fartdåre...
Och egentligen behöver jag inte vara rädd för jag har en väldigt bra balans efter alla mina år på hästryggen, men det är nog så att min rädsla beror på att jag känner att jag inte behärskar skidorna pga att min teknik inte är på plats.

Hundarna följer med men de springer lösa för det är jag som skall träna inte åka snålskjuts...Men nån dag kommer jag säkert koppla dem framför men det får bli när jag är fulltränad.

Har även fått låna lite fina bilder av nöjd kund! Som jag kommer bjuda på.

Yes har även börjat tränas på att hämta fågel ute, idag klarar han det norska apportbeviset men det dröjer inte länge nu förrän det svenska också sitter på plats :)

Ha nu en super fin lördagskväll.

Bennersennen Drömma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar