måndag 23 december 2013

Nu står julen för dörren!

Och idag är det stora fixar dagen! Är ju så att vi haft en del projekt på G och har fortfarande men det som vi sa skulle bli klart inför jul står så när som på lite färg och lister klart :)
Inte bara vi som är nöjda utan även våra fyrbenta vänner är nöjd över den lilla fiffiga inrednings detaljen!
Vi har byggt in bänkar längs med båda sidor locken går att öppna och kommer innehålla! ja ni vet allt som är bra att ha nån gång ;)
Igår fixade vi även nytt boende till de rapphöns som ff är i livet! De har fått flyttat ner till en box i stallet, även fast vi inte har så kallt fryser de ihjäl i voljären :( trist men nu har de ljust och fint och varmt.

Helgen har verkligen gått i rasande fart, skulle vilja säga att jag även är i fas med jul klapparna! Vilket känns helt underbart! Har en liten som skall inhandlas idag!

Men nu skall jag ta tag i lite städning och pyssel, det bästa av allt är att dottern kommer hem! Har inte sett henne sedan hon opererade sig.

Ha nu en fin dan före dan, bjuder på lite bilder och även en låt!
Låten är från en dansk grupp som bildades 2006, och 2009 fick de av Danish music awords utmärkelsen The best act! Denna låt som jag bjuder på känner nog många igen, vet ni från vart?

Lyssna och njut Choir of Young Belivers - Hollow talk


Rappbox :)
Punchverandan!


Mycket vackra Avalonian's Extra u: Avalonian's Akira e: Åens II Yes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar