torsdag 3 februari 2011

Snusk

Akira har kommit in i hög löp och är tokig, den enda hon inte bryr sig om det är Max?!? alla andra får känna på hennes frustration. Den som är mest drabbat är Beisla som är på besök, Akria är upp till öronen förälskad ;) Beisla är mindre road. Eya är något av en luremus, hon är på Max hela tiden och raggar upp han. Och den stackaren går och skäms hela tiden för han vet att han får inte så mycket som titta på Eya nu, så fort man ropar hans namn kommer han och lägger sig på rygg. Särskilt om husse ropar, för han är enligt Max den ende som får pyssla med sådana aktiviteter :D Men jag skulle inte lita på att Max håller sig om vi skulle avlägsna oss och låta han vara själv med flickorna, då skulle han nog strunta i husse och instinkten skulle ta över.

Max är nog en av de snyggaste hanar jag vet, och som har ett temprament som är en gudagåva.

Till hösten/vintern kommer vi ha valpar, och det ser vi framemot. Håller på och går igenom ett antal tänkbara herrar till vår underbara Akira, vill gärna vara ute i god tid. Men fram tills dess är det tävling för damen som gäller.

Ha en tänkbar torsdag, bjuder på ett citat av Earl Wilson " Skvaller är, när du hör något, du gillar om någon du inte gillar."

och en bild på Max

2 kommentarer:

  1. Underbart! Härligt skojig planering...:) Och denna gång skall det inte bli något som kommer emellan :-))

    SvaraRadera
  2. Ja jag är ju en liten nörd som, läser och studerar :) Och vi får verkligen hoppas att det kan få flyta på utan störningar :)

    SvaraRadera