torsdag 9 juni 2011

Nu är det slut!

På dotterns sköna gymnasietid, idag är hon student! Vad som nu sker vet vi väldigt lite om, hon har sökt vidare och nu väntar vi på besked om vart i detta avlånga land hon hamnar.

Själv valde mina blå att vakna vid kvart i sex, inte för att jag måste men bara för att?!? Så jag har njutit av en lång tyst morgon, ätit lite frukost och myst med hundarna. Tänkte jag skall ta med Eya en träningsrunda innan det är dags att hoppa in i duschen, skall ju piffa till mej idag. Vi skall möta dottern som springer ut och träffa alla på den naklande studentskivan, som jag känner nu kommer jag inte avvika från min stränga diet. Kommer säkert bli en del tjat om att det är ingen fara om du tar en tårtbit den springer du bort sen.... Jo jag har varit med förr, men beslutet är mitt och bara mitt. Om jag väljer att smaka fine, men truga mej inte! Kommer också ta med matsäck, har siktet inställt och nu skall inget vara i min väg. Och denna festen är för dottern och hon bryr sig inte om jag äter eller inte, hon har bara en sak i huvudet och det är FEST :)
Nej nu skall Eya och jag ta oss en tur, hoppas ni får en fin dag. Och för er som firar student tänk på att det är en morgondag ;)

Ha en festlig torsdag, bjuder på en bild av dottern inför balen.
Foto Alexander

1 kommentar:

  1. Helene, Du får starta hår -och make-up salong i de Värmländska skogarna :-)

    SvaraRadera