söndag 26 juni 2011

Kors i taket!

Solen skiner och det ser ut att kunna bli en varm skön dag! Skall strax ge mej ut på en tur, har testat ett par andra dojjor vilket natruligtvis lämnat spår efter sig så kallat "skavssår". Inget jag inte är van vid men det gör likt förbenat ont ändå :( som tur finns det plåster, och om jag bara kommer igång att gå blir smärtan borta efter ett litet tag :)
Vi hat också lite galna hundar nu, några rapphönor har lyckat ta sig ut på fria vingar...Eya som är galen i rappisar håller på att hoppa ur skinnet, Akira far runt som en damsugare fast på tre ben, Max lyckades få en på vingarna och tog sig en rejäl 0-100 tur, Buffy tycker att vår mark är det mest spännande som finns och agerar duracell kanin, den som är mest lugn är Yes men är ganska övertygad om att även han kommer att tvärvakna när han fått sin första rappis i näsan...
Ja som ni förstår är det aldrig tråkigt på Där Nole! Nu hoppas jag att ni får en fin dag, bjuder på ett citat av Michel de Montaigne " Längtan och hopp puttar oss mot framtiden."
bjuder även på en annan av mina favoriter Ozzy Osbourne och Dreamer!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar