torsdag 23 juni 2011

Midsommar i Sverige!

Ja nu kommer helgen som tillhör en av de festligaste i vårt kära land! Vad skall vi hitta på? Absolut ingenting, grabben skall iväg och fira med kompisar och jag drar som vanligt på mej mysoverollen och njuter regnet innefrån. För nog kommer vi få regn! ingen midsommar utan regn! Väl?
Idag skall jag åka in till Arvika och shoppa! Super spännande grejjer som lite sorbact och uppdatering av lite astma mediciner, men skall även på tippen och slänga lite gammalt skrot. Appropå skrot, om det finns någon som är intresserad så skall vi riva ut allt vi har i vårt härbrä för det skall renoveras. Och där inne ligger allt från baby grejjer till antika möbler samt skidor, skriskor mm, så varesgoda och kom och hämta!
Akira är just nu lilla prinsessan på ärten! Hon tittar verkligen bedjande på oss att vi skall ta bort det onda, och hon vägrar att gå på annat sätt än att hoppa på tre. Men är pigg och glad och det går lika bra att jaga på tre! Hon hoppar gärna upp mot rappisarna och där står hon så fint med sitt illgröna bandage!
Ha nu en regnfri torsdag, bjuder på ett citat av Lilli Palmer " Charm växer som pärlan ur ett litet sår som långsamt läks."
Foto Alexander
och en låt av Eminem där han lånat in lite text av Martika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar