onsdag 18 november 2009

Skola

I går kväll var det presentation av de program som sonen Alexander " Alex" satt som intressanta. Halv sju började det med en allmän information om betyg poäng osv. sedan fick vi gå till de olika programen. Alex hade valt tre stycken, bild estet , musik estet, musik-kultur estet. Det kommer inte bli ett lätt val, alla tre utbildnignarna verkar vara roliga.

Alex första val är musik, han har gjort prao på båda musikestet linjer. Och har svårt att bestämma vilken han vill ha som första val.

När jag satt och lyssnade på lärare och elever, kom jag att tänka på när jag gick i skolan. Jösses vilken skillnad, skulle säga att då var det som en grå regnig höstdag och nu som en färgsprakande rimfrost morgon.

Oavsett vad han nu kommer att välja så blir det säkert väldigt bra, han får göra det han gillar mest ( spela ) och han för en bra grundutbildning för att kunna söka vidare med. Det projekt som ligger framför honom nu är att hitta på en audition som är en del av antagningen.

Ha en musikalisk onsdag bjuder på ett citat av W Clement Stone " Försök, försök, försök och fortsätt försök är regeln som måste följas för att bli expert på något. " och en bild på alex för dryga 2 år sedan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar