lördag 9 oktober 2010

Jaha då blev det knas isgen

Denna helg har vi bokat in oss på NNFK prov i Ramundberget, allt började bra. Vi fick enligt PM start båda dagar, sedan ringde provledaren och sa att vi inte hade start, sedan ringer kommissaríen och talar om att vi har start. Sedan ringer provledaren igen och förklarar att vi inte har start och att de valt att göra lottning efter anmälningstid. Vi nöjde osws med detta och godtog att vi endast har start på söndag, igår dvs fredag vid 20.30 ringer kommissarien och erbjuder oss plats på lördag dvs idag. Vi accepterar och Je åker upp tidigt för att delta, väl där får han besked om att vi inte har start pga att skrivaren inte fungerar, han frågar varför de inte kunde hört av sig????? För att klockan blev så mycket!!!!Men skicka då ett sms...Hellre vakna av ett meddelande än att köra i en timme för att få nobben.
Men sedan visade det sig att de hade strykningar ialla fall så Akira kunde ha fått start. Men då hade Je´s tålamod runnit ut och han var redan på väg hem till stugan.
Detta gör att vi blir ännu mer motiverade till att fortsätta gå prov i Sverige, nej tyvärr. Tror att det skulle från FA's sida utbilda de som skall hålla i prov, både kommissarier samt provledare.
Vi har bestämt oss för att lämna in en skrivelse på detta till FA, med frågan om det verkligen får gå till på detta sätt. Dels stå med på PM för start, sedan bli dragna, för att bli med, för att bli dragna, för att bli med och för att slutlingen bli dragna. Och sedan bör det bli riktlinjer för hur man skall meddela provdeltagare, eftersom sporten blir mer populär måste även arrangörer ha en högre utförandekompetens.
Är lite för sur för citat, ha en bättre lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar