onsdag 13 oktober 2010

Ny människa

Ja då är man hemma igen, efter ett besök till länsstaden Karlstad :) Elen är tillbaka jag har fått laddat min telefon, dock är värmepumpen fortfarande trasig men huvudvärken är bättre och det bästa av allt Buffy behöver inte komma på fler återbesök. Svullnaden har gått ner hon reagerar lite när veterinären kände direkt på ledkapseln, i rörelserna skyddar hon fortfarande bogen lite min ingen hälta. Tycker inte att det är så konstigt att hon håller in bogen, här hemma gör hon det inte men djursjukhuset är en okändplats och jag tror att det är reflexmässigt och sitter till stor del i huvudet. Nu skall vi köra samma träning i en månad till, sedan skall jag börja träna upp henne skall inskaffa en klövjevästa för att sakta börja bygga bogmuskelatur när det går bra kan jag börja med kätting mycket liten vikt förståss. Åh vad det ska bli kul. :)

Men kortsigtigt väntar jag på ett mail, och jag får snart nojjan om det inte kommer vill veta hur det blir. Sedan tror jag att lilla Buffy är på väg in i löp, hon har knäck i öronen och vill helst vara ett frimärke på min rygg.

Ikväll blir det tidig natt fick inte sova så gott på jobbet. I morgon är min enda lediga dag fram till måndag morgon, och den skall jag ta tillvara på får hoppas att vädret blir bra.

Just det det har blivit lite älg också så när jag kommer hem en sväng på lördag får jag rensa, mala och putsa kött. Mums

Ha en mumsig kväll, bjuder på ett citat nu av Robert Neumann " Det är nu en gång för alla så att makt korrumperar, även om det bara är makt i en bowlingklubb."

1 kommentar:

  1. Ja, man kan lätt bli galen på överkörare som du skrev i förra inlägget. Men vet du? Jag tror det kommer lösa sig till det bästa!! Lovar att meddela så fort jag vet :) :) KUUUUL att lila tjejen är på bättringsvägen! Blev så glad för din skull när du ringde! Ha en skön kväll! KRAM

    SvaraRadera