lördag 15 januari 2011

Äntligen!

Idag bär det iväg på idedugnad :) vi skall även åka och plocka upp Beislas matte som också följer med. Gårdagen gick åt att köra upp vägar inför jakten, hade väl hoppast att få se ett eller annat spår men tyvärr verkar det som om de vandrat nordöver. Fick rapport om att det kommit in 5-6 i området runt Lekvattnet, och tyvärr bler ju jakten avlyst där pga av DNA ?!? Jojo en ny varg som kommit in från finland wow vilken cliffhanger. Fick ett telefonsamtal igår och där har dom också problem med en närgången varg, hon fick till svar att det går ju att sätta upp elstängsel runt egendomen. Ja vem betalar stängslet och elen, kan man fråga sig. Men alla dessa kloka aktivister och så kallade naturfolket kan kanske bidra med sina medlemsavgifter till att vi som bor i utsatt miljö kan få gärda in våra ägor. Och samtidigt kan vi då även kyssa allemansrätten farväl.Eller den bästa lösningen betala en slant bygg upp ett natur reservat ingärda och släng in ett antal vargar, och låt de som vill pyssla om dessa göra det. Lovar att nöjet att värna om det inte håller länge, får en känsla av att de endast är ute efter nyhetens behag och att skapa kaos. Det är ju inte de vi ser mest till i skog och mark som sätter upp viltsten, eller matfållor till allt övrigt vilt som svälter pga av dessa snömängder.
Nu skall jag gå och packa i ordning för en fantastisk dag/kväll/natt med många goda vänner och andra som jag inte känner.
Ha en ordningssam lördag, bjuder på ett citat av Will Durant " Civilisationer börjar med ordning, växer med frihet och dör med kaos."

1 kommentar:

  1. Här sitter jag och äter och så har du massa galna bilder! Kunde lika gärna gått in på existenz istället för din blogg! >:

    SvaraRadera