fredag 14 januari 2011

Nedräkningens timma

Nu är det fredag, och lördagen kommer med stormsteg. det skall bli så trevligt att få träffa alla trevliga skogstrollen :) Nu är det iofs väldigt många som jag inte sett tidigare som kommer delta, men jag räknar med att det blir en lärorik tillställning. Norsk gordonsetter klubb har genom sitt satsningsområde skog en tillställning på Sønsterud gård, det skall vara ett föredrag samt idedugnad för kommande aktiviteter för att sedan avnjuta en fin middag och härligt mingel.
För er som är nyfikna på gordonsetter och vill veta mer gå gärna in på http://www.gordonsetter.no/ denna klubb fick vårt medlemskap först.
Och det var på en mässa i Oslo som de hade en monter, vi blev så trevligt bemötta och det var en så välkomnande och fin stämning att vi glatt betalade in medlemsavgiften. Och sedan dess ha våra hjärtan klappat för NGK vi har deltagit på olika arrangemang och det har lärt oss mycket, framför allt att ha roligt. Vi hade nog tur för vi lärde och har lärt känna otroligt många positiva personer som gläds åt varandra, finns säkert den andra typen också med de har vi lyckligtvis sluppit i den föreningen.
Ha en lycklig fredag, bjuder på ett danskt ordspråk " Det vackra man inte kan härma, det svärtar man."

2 kommentarer:

  1. Tänk att det äntligen är dags att åka??!! Tiden går så fort. Hoppas ni får det toppen, och glöm nu inte göra det vi talade om :-))) Vill ha fullständig rapport sen! Kram från "sjuklingen"

    SvaraRadera
  2. Ja tiden flyger iväg. Och nu är längtan snart över, har ju sett fram mot detta länge :)Självklart annars hade jag inte nämt det ;) och jag kommer rapportera! Ha nu en skön helg och ta väl "hand" om dej, stora kramen från oss :D

    SvaraRadera