söndag 16 januari 2011

Trevligt trevligast, skogssatsning

Har nu kommit hem från en otroligt fin trevlig positiv idedugnad med en super föreläsning om predatorer. Det serverades fantastisk god middag, gott bordsvin och en underbar dessert, diskutioner och skratt till långt ut mot småtimmarna.
Ideerna har flödat och efterfrågan är stor på kunskap, och det är ju det de flesta av oss söker. Och här erbjuds vi både kunskap och möjligheter att få ta del av erfarenheter, vilket är a och o för utveckling. Det bästa av allt är att alla oavsett nivå blir behandlade på lika villkor, och respekterade för sin strävan inte endast vad de uppnått. Med andra ord oavsett om du är nybörjare eller erfaren är du lika värd och kan bidra med lika mycket.
Måste bara skriva lite om den otroliga föreläsningen, är övertygad om att flera fick många aha upplevelser när vi blev serverade statistik och fakta över hur fågelbeståndet ser ut i fråga om predatorer, jakttryck och plundring samt miljö. Kan berätta att rödräven står för 50% av redesplundring, jakt det antal som skulle dött av annan anledning. Var super intressant och lusten och längtan till våren blev stor, och framför allt att organisera en rävjakt ännu större :)
Nej nu skall jag fortsätta samla mina intryck, ha en intrycksfull söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar