onsdag 19 januari 2011

Inte lätt

Igår kom Avalonian's Bibi "Bianca" hit, hon har levt ett stillsamt liv. Och hamnar hos 4 galningar:) hon var ganska stressad under kvällen, grabben tränade på sin el-gitarr och visp var mataptiten borta. Mycket ljud och skotrar somn kör och fram för allt 4 andra som skall bestämma. Märker att hon gärna vill leka och busa med de andra men vet inte riktigt hur, Buffy som är en rejält sur skitunge är på och hackar hela tiden. Men nu har lugnet lagt sig, de tre stora är ute och Bianca och Buffy ligger och tuggar på tuggpinne. Jag delar på dem eftersom en hundflock är som ungar börjar en reta börjar även de andra, och Buffy är en riktig retsticka och är expert på att få igång de andra. Men om Buffy och Bianca nu blir "bästisar" kommer allt löpa så smidigt.
Jag skall under dagen ta lite bilder och presentera, hon har en ljuvlig personlighet och hade sin första riktiga fågelkontakt i morse vilket var imponerande. Hon tog ett stramt stånd på en duva, vi har även under morgonen testat främmande föremål i munnen som sina syskon inga problem. Hon har redan kommit på att när jag sitter vid datorn hoppar man upp och lägger sig brevid mej i kökssoffan. Det är så igenkännande med våra valpar att alla är så tillitsfulla, och det är även Bianca nu skall hon bara få lite mer skinn på näsa med andra hundar.
Idag skall jag även ge mej ut på skoter tur med Akira och Buffy, lite kallt ännu men solen skiner och jag räknar med en fantastisk dag. Finns inget som botar huvudvärk bättre än frisk hög luft, och vad bättre än att förena nytta med nöje.

Ha en nöjjesfylld onsdag, bjuder på ett citat av Drottning Kristina " Nöjen som varar för länge upphör att vara nöjen"

Biancas första identitetsbild, tik silver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar