onsdag 3 mars 2010

Jämmer o elände

Ja nu är det illa, har haft huvudvärk i flera dagar. Sovit illa på nätterna pga av huvudvärken, igår lyckades jag vricka knät så jag kan knappt går....Pust, stånk, stön, det går utför med denna gamla kropp :)

Men solen skiner och då är det lite lättare att lägga krämporna åt sidan, för att vara ute och njuta och låta huden lapa solljus.

Valparna växer och blir tuffare och modigare för varje dag, igår fick dom äta sin lunch ute i solen.

Idag kommer Svea att få besök av en potentiell ny husse, vore skönt för henne om tycke uppstår. Verkar som en mycket engagerad familj, de har en gs hane sedan tidigare och är mycket intresserad av jakt och prov. Vore skönt för henne och få hamna hos en familj där hon inte behöver konkurrera mot två mycket starka tikar, utan få vara ensam drottning på tronen det är hon värd.


Ha en värdefull onsdag, bjuder på ett citat av Alexander Pope " Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt. "



2 kommentarer:

  1. Usch då, hoppas att du blir bättre snart.... Jag håller tummar och tassar att tycke uppstår så att svea får bli drottning! Kramen

    SvaraRadera
  2. Ja bar mej bara lite klantigt åt igår, därför knät strular. Ja det hoppas jag också det förtjänar hon. Det är så sant det som sägs " om du vekligen älskar något släpp det fritt"
    Och jag är övertygad om att det är det bästa för henne. Fast det är svårt, många tårar har fällts...

    SvaraRadera