måndag 22 mars 2010

Ny vecka stora förändringar...

Ja innan denna vecka är slut har vi gått från en flock på 15 till 4. Just nu är det 5 valpar kvar en åker i eftermiddag, igår åkte två till nya hem. Först åkte Britannia "Tanja" hon skall bo i Kristinansand Norges sydspets, hon hamnar hos en erfaren setter familj. Tjej 2 Beisla är den som kommer bo närmast oss, även för dessa unga damer gick hemresan bra och det verkar som om de finner sig snabbt tillrätta i sina nya hem. Vi är glada över att fått möjligheter att bekanta oss med nya trevliga gordon entusiaster.

Men den gladaste nyheten av alla fick vi i går kväll, det dimper ner ett mail från valparna pappa Åens XL Paw, han blev igår även svensk utställnings champion och kan numera titulera sig Nordisk Utställnings Champion. Det som är fantastiskt med Paw är att hans husse fyller 81 år i år, och är pigg och glad som vilken 50 åring som helst.

Ha en pigg måndag, bjuder på ett citat av Oliver Wendell Holmes " Att vara sjuttio år ung är ibland långt mer uppmuntrande och hoppfullt än att vara fyrtio år gammal. "

Nordisk utställnings Champion Åens XL Pax och husse Knud Petersen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar