måndag 15 mars 2010

Vattnet pumpar inte

Nej det är en omöjlighet när pumpen är trasig, det började som nått kärv förra vecka för att dö totalt i lördagskväll. Je försökte tappert få liv i den gamla pumpen men den tackade för sig och dog. Och vad kan man göra på en söndag, kollade blocket och övriga annons sajter men icke sa nikke. Och det är ju inte så att rörmokaren har djupvatten pumpar liggande på lager, nej Je fick ge sig av till Örebro 20mil österut för att på köpt en pump till ett någorlunda rimligt pris. Vi hittade en i Karlstad men den var 5000 :- dyrare, så mycket kostar inte bensinen till Örebro. Men har vi tur så kommer vattnet igång under eftermiddagen, tyvärr blir det slitit för Je som skulle varit i Kopparberg kl 7 i morse. Men han för göra som i unga dar, jobba 2 dygn i sträck så han hinner till Mora på onsdag.

Är så imponerad över valparna, med tanke på att jag inte har haft rinnandevatten sedan lördag fm, har jag heller inte kunnat städa som jag normalt gör...men mina 11 vilddjur är så duktiga och går på de utlagda dragen och gör sina behov. Visst ibland kan man missa, men 9 av 10 är för mej VG.
Ha en välgodkänd måndag, bjuder på ett citat av Anton Tjechov " Antingen vet man vad livet går ut på eller så är det bara snurrigt och flamsigt. "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar