lördag 9 juli 2011

Oväders prognos!

Att humöret kan vara lite si och så händer ibland, men det verkar som om min form följer vädret...Igår var jag en bitch "babe in total control habit" lite sömn och allmänt urlakad. När jag lite senare på kvällen skulle åka och hämta hem grabben, öppnade någon kranarna inte ofta som man får uppleva ett så kraftigt regn under en så lång period som en timme. Fick bokstavligen köra med torkarna på fulltös för att urskilja lite av vägen, det som fascinerar och irriterar är dessa, låt oss kalla dem "idioter" som absolut skall köra om trots att vägbanan svämmar över av vatten. Jag själv har lite problem med att foten lätt blir lite tung på gasen, men varför utsätta andra för en sån påtaglig risk som att köra om när risken för vattenplaning är 150%. Som tur är kom han/hon sig inte förbi jag hade större bil :) "dvs jag flyttade mej inte".
Känner att jag även har en släng av bitch i mej även idag, men för att mynta ett gammalt uttryck "Ge dej inte på berg när det finns småsten" Och det rätar på sig bara jag får sova ikapp lite, idag kommer jag fortsätta med träningen dvs mellan 1-1,6 mil beroende på väder och hundar. Apportträningen fortskrider, och varje dag är ett steg närmre den hägrande fågeln. Det är inte bara Ida som sköter sig vad det gäller apporten, Buffy är också klar inför det faktum att snart kunna ta apportbeviset. Det märks att hon har mycket apport i sig från sin farsida, detsamma ser jag även i Yes som har samma linjer på sin morsida. Det är super kul att jobba med villiga glada hundar :)
Ha nu en obitchig lördag, bjuder på ett citat av Isaac Goldberg " Diplomati är att säga och göra de avskyvärdigaste sakerna på ett trevligt sätt."
Och en låt som jag hittade av en slump ett finskt metallband, jag aldrig hört men helt klart värda att lyssna till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar