lördag 30 juli 2011

Tillbaka blick!

På gårdagen, vi blev tillslut ett glatt gäng på 6 flickor och en pojke ;) Vad skönt kändes det att skriva så!
Vi var först på Statt och åt en filé buffé, var mycket gott men har ätit bättre till samma pris. Men vi hade jätte trevligt och alla var på bästa party humöret. Efter att vi intagit fast föda gick vi vidare ner till Bryggan, och där spelade ett lokalt band, MYCKET bra musik. Visade sig att gitarristen var en gammal bekant. Här intogs den flytande födan, och vi dansade och var verkligen på G. När det drog sig mot stängningsdags gick vi vidare till det ökända 10 i 2 ragget, och hör och häpna det var nästan samma personer där som sist inkl mej själv ;) Känner mej nästan som stammis efter 2 gånger :-/
Men gissa om det var skönt att välta ner i sängen när jag kom hem, och jag har sovit som en fura. Fast nu är vilan slut, nu blir det till att komma ikapp med lite träning och sedan skall även Eya trimmas inför utställningen i Ransäter i morgon. Har inga visoner om den men skall jag ändå dit vill jag presentera en välställd hund.
Ha nu en bakig och skakig lördag, bjuder på ett citat av NN " Sommaren är Guds sätt att säga: Låt oss ställa till med fest."
Foto Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar