söndag 31 juli 2011

Ransäter!

Idag har jag spenderar dagen uppe i Ransäter på utställning, och jag har under 5 år åkt dit för att kunna få visa upp Gordonsetter som den ras de är jakthund. Varje år har aldrig jakthund vunnit utan det har varit showdogs. Jag hade med Eya och Buffy samt så var Charlotte och Beisla med.
Först in var Buffy och är ju lite sotig och sedan var hon inte så imponerad av att behöva springa i ringen men jag är nöjd med det VG som vi fick. Sedan var det Eya hon tävlade mot bl.a. en showdog import från Nederländerna, Eya fick E och i konkurancen 1 med ck. Sedan var det Beisla i Bkl/Jkl, hon fick E och 1 i kk m ck. Nu skulle mor och dotter mötas i btkl tillsammans med showdogen, Eya blev 1, shd 2 och Beisla 3. Och eftersom Beisla var den ende med jaktp merit knep hon cert, Eya fick cacib och shd R-cacib.
Då fick jag även besked om att Eya skulle möta upp i gruppfinaler, och det var en låång väntan, men hade vi kommit dit skull skulle jag självklart delta. Det gick som jag viste vi fick ett varv i ringen och så var det hej och tack. Men för mej är det en seger att kommit så långt med min skogensdrottning :)
Bjuder på lite blandade bilder som Charlotte tagit under dagen.

Buffy utstår lite svansdrag

En glad Helene

Humöret håller i sig :)

Beisla med sin cert rosett

Detta tyckte hundarna var dagens bästa!
Viktiga telefon samtal betas av!

Så här tråkigt är det att vänta.

Det var engelsksettern som vann!

Så glada var vi när det var över!

1 kommentar: