torsdag 18 augusti 2011

DHL! vilken skit!!!

Finns ju fler olika frakt bolag, men det finns ett som kommer att får hjärtepumpen att stanna.
DHL detta bedrövligt värdelösa bolag som har en service som är katastrofal, eller så är det vi som har otur.
Men jag beställer en del grejer via internet, och har vid flertalet gånger då DHL varit inblandade inte fått mina varor efter utsatt tid med leverantören. Ibland har det hänt att det är lite bråttom med leverans, som nu!
Vi har gjort en beställning och leverantören bekräftade att det var inga problem utan varorna kom att levereras till oss i går eller idag. De ligger på DHL i Karlstad sedan den 16/8  kl. 07,15, vi tar kontakt med servicestället och frågar när på dagen de kommer....Hör och häpna nästa måndag?!? Det har DHL bestämt, men det är ingen jävel som frågat mej om jag vill ha detta serviceställe det har även DHL bestämt. Vi tar kontakt med DHL och frågar om det finns möjlighet att de kan ta med paktet till Arvika när de ändå åker dit varje dag, NEJ varför, därför OK kan vi hämta det i Karlstad VI måste ha detta paket innan fredagkväll? NEJ varför? därför.
Nu kommer jag till den barnförbjudna delen i detta inlägg, DHL´s fraktpolitik är värre än den poilitik som statityskland bedrev. De lovar en sak gör en annan och skyller på därför, nej fy för fan jag kommer aldrig tillåta en leverantör att sända med DHL för jag får inte mina varor för DHL har bestämt när jag behöver dem.
Nu kommer mitt favorit uttryck för denna typ av smidighet STICK OCH BRINN!
Förbannad nej ursinnig JA! Om det vore en gång men varje jävla gång det är DHL är det lika med strul, men nu är gränsen nådd. Varje gång man varit i kontakt får man samma ruttna bemötande, är väl inte mitt fel att ni är fraktbolag. Men gör er jobb och frakta saker spela inte GUD bestäm när vi behöver leverans eller inte, och erbjuder jag mej för att åka 16 mil tor för att hämta ett paket borde vilken idiot på DHL fatta att det är viktigt.
GRRR

1 kommentar:

  1. Allt det där visste jag redan :-(
    hit kör de endast på torsdagar,om mina varor då kommer på fredagen fårjag vänta nästan en vecka, även jag har sagt ett och annat till detta bolag.. Kan bara vara helt enig med det Du skriver, för egen del undviker jag all kontakt med DHL!!!

    SvaraRadera