tisdag 23 augusti 2011

Intensivt!

Nu är vi hemma efter en lång helg på jaktprov, vi bodde på en camping i Gördalen. Vi var som vanligt ett glatt gäng, vi åt och vi hade en härlig gemenskap. Detta var ett stort prov som löpte över 4 dagar, en kombi prov på fjäll och skog.
Vi har äntligen fått premierat våra hundar och det som känns väldigt skönt är att de premier vi fått har vi själva jobbat till oss. Det mest överraskande var att Akira höll så bra, men efter släpp 2 idag valde vi att bryta då vi märkte att hon började bli sliten. Hon är ju inte lika tränad som de andra pga av sin skada. Att Eya äntligen kom i pris var inte en dag försent, vi vet vilken god skogshund hon är och det stannar även där. Vi startade henne på fjäll men som sagt hon har inte den fart och den stil man vill se på fjäll, och hon visar tydligt att hon inte trivs där. Idag gick hon bättre på skog men fågeln var inte hemma idag.
Skall jag sammanfatta vårt härliga äventyr så blir det 5 stjärnor av 5 möjliga.
Nästa helg skall tjejerna och Je till Ransfjorden på skogsprov, själv kommer jag att avnjuta en hel vecka med träning uppe i Messlingen. Det är min semester!
Idag bjuder jag på de fina diplom samt glas hundarna har vunnit åt oss.

Fr vänster: Eya  1 Ak skog, Akira 2 Ak fjäll, Akira 3 Ak skog

1 kommentar:

  1. Än en gång - STORT GRATTIS till fina prestationer!! Hur skoj som helst! KRAM

    SvaraRadera