söndag 4 april 2010

Knasiga familjen

Det är nog vi! Är ganska övertygad om att våra grannar tycker vi är bra tokiga. Under vintern har vi kört skoter och hundarna har fått sprungit framför, idag plockade vi fram kättingen och selarna. Först ut med styrketräningen var Eya vi går 2,5 km runt vår lilla by, Buffy fick för första gången ha koppel och gå så långt hon orkade hon pinnade på bra de sista 500 m fick vi bära. Sedan var det Max tur att dra kättingen, Akira är i löp och super fjantig och tölig hon fick bara en vanlig promenad. Nu väntar jag med glädje på min Pawtrekker, den kommer att underlätta mycket av träningen under sommaren. Det som är bra med just den är att hunden löper framför. Med tanke på mina leder är det mycket smidigare än att cykla med hunden, och mycket säkrare.

Ha en fortsatt dragig påskdag, bjuder på ett citat av Alexander Weiss " Att vara stark är inte tillräckligt, man måste vara tillräckligt stark."

2 kommentarer:

  1. Så bra och smidig den verkar! den kommer du säkert ha stor glädje av!

    SvaraRadera
  2. Ja jag har sökt med ljus och lykta här i sverige. Men det finns ingen sån fiffig inte, men i det stora landet i väst.

    SvaraRadera