torsdag 2 december 2010

Live life

Som du vill, är pirrig och redigt nöjd idag. Har faktiskt trots huvudvärk och halsont fått sova hyffsat under natten, skall snart hoppa in i duschen för att sedan åka på en spännande intervju.

Först skall jag ge skolverket en snyting...

Vi bor nästan 5,5 km ifrån busshållplatsen, vägen dit är utan belysning och det läggs en tunn grusrand i mitten av vägbanan. Denna väg skall våra ungdommar gå till och från varje skoldag, observera att vi har skolplikt i landet...Nu har det varit -20,5 grader och det förväntas att våra barn/ungdomar skall vara på skolan. Undrar om de som beslutar skulle vilja att deras barn skulle utsättas för detta? Gå på en mörk väg där timmerbilarna dundrar förbi som om de stulit både bil, diesel och lasten, balanserandes på en isgata. Sånt här upprör mej otroligt, att ett gäng byråkrater som inte äger verklighetsförankring sitter och beslutar över huvudet på våra ungdomar. Om det vore något tag i dom skulle de komma hit 0615 och ta promenaden tillsammans med min son, och övriga ungdomar i byn, sedan även promenaden hem vid 1600. Ni får gärna ta med era barn från ålder 12, Välkomna.

Nu kan jag även kryssa bort en sak från vinterns to do lista, vattnet till köket har fryst. Lika bra att börja i tid.

Ha en tidig torsdag, bjuder på ett citat av Henrik Tikkanen " Det krävs goda byråkrater för att hålla en välorganiserad ineffektivitet igång."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar