fredag 31 december 2010

Vilken dag

Igår var vi iväg och gjorde delar av Norge eller rättare sagt en micro del av Norge :) Dels skulle vi titta på nya skidpjäxor och även besöka vänner. Första anhalten blev Kongsviner och en sportbutik, hittade pjäxor men inga storlekar försökte på kalla expeditens intresse men tyvärr var hon strängt upptagen med att se sig själv i spegeln. Inga pjäxor inhandlade...Nästa anhalt Elverum in på en sportbutik, hittade pjäxan men denna expedit hade tyvärr fullt upp med att fjanta sig inför 3 fjortisar ang smutstvätt än att försöka sälja "dyra"pjäxor. Nu kommer en känga service känsla i butiker borde nog butiksägarna ha som ett krav när de anställer personal. Skulle aldrig lämna över mina pengar till en butik som inte ens har personal som försöker bemöta en kund. Fy bubblan för snorkiga ignoranta butiksbiträden, ha ett leende och var vänlig. Tyvärr har jag sett att denna tråkiga mentalitet smittat över i våra gränsbutiker, tur att den gamla hederliga charmkursen fortfarande lever....

Men nu över till lite trevligheter, vi var och besökte valpköpare som också blivit goda vänner de har nu valpar, 9 välskapta godingar. Avalonian's Ava "Leah" var en mycket stolt mor med all rätt, vi åt en god middag och hade en härlig pratstund. Sedan var det dags för besök nummer två, då åkte vi och hälsade på Akiras pappa och bror Buhammarens Stegg och Avalonian's Aragon "Storm" mycket trevligt. Lite fika och trevligt prat, och gos med hundar och otroligt söta kattungar "suck"...
Nu har tiden hunnit rinna iväg och kvällen lagt sig, då skall vi iväg på besök nummer tre. Då kände jag ångesten bunkra upp när klockan börjar dra sig mot elva på kvällen, då skall man inte åka på besök. Men eftersom detta kom att bli ett kärt återbesök från i sommar var vi trots den sena timmen välkomna. Vi får nästan kalla fikat för vickning för vi fikade närmare halvtolv, men vad spelar tiden för roll när man har så trevligt. Vi fick även uppleva en doft av afrika :) Väl hemma var det bara att fodra hästarna, klockan var halv fyra på morgonkvisten.
Men vi har tagit en välförtjänt sovmorgon.
Nu laddar vi inför nyårsfirande, och jag är säker på att år 2011 kommer bli ett nytt spännande år som kommer att innehålla spänning, glädje, sorg, förvirring men framför allt mycket kärlek till familj och vänner.
Ha nu ett riktigt gott nytt år och kom ihåg att "för att kunna älska andra måste du älska dej själv"
Bjuder på¨bilder som jag fått från Fauske där Avalonian's Blika bor, som är en dam med fart i som verkligen gillar att få vara ute på jobb i skogen hon läser också läxor bra :)


1 kommentar:

  1. Gissa varför svensk arbetskraft är så populära inom service yrken i vårt grannland ?? :-)
    GOTT NYTT ÅR på Er, önskar er ett framgångsrikt 2011.
    Kram

    SvaraRadera