söndag 19 december 2010

Hemma

Borta bra men hemma bäst! Men vi har haft en fantastiskt, underbar resa. På fredag var vi på besök hos Knud och Lis vi år mycket god julelunch, vi var också ute i markerna så att hundarna fick springa av sig och nosa upp fasaner. På kvällen åkte vi upp till Ringsted och bodde på Scandic, för att på lördagen åka till Henning och vara med på fasan jakt. Efter att vi jagat under förmiddagen lämnade vi hundarna hos Henning och styrde kosan ner mot Rödby.
I Rödby tog vi färjan över till Puttgarden, och vad gör man där då?!? Jo man fyller upp lagret med 1-2 års förbruk choklad och läskeblask :)


På färjan tillbaka mot Rödby hade vi sällskap av fyra killar som tillhör ett av de stora internationella mc gängen. Det som var lite lustig var att när vi skulle åka ur färjan klädde de tuffa gossarna av sig sina fina gängvästar och vek ihop dem prydlig och ordentligt och förvandlades till mammasgossar ;)


Vi körde tillbaka till Henning och hämtade upp Buffy och Akira och fick lite fika, sedan begav vi oss hemmåt.


Vi hade riktigt snöoväder på vår färd och resan tog 10 timmar, klockan 0600 klev vi ur bilen och då var de gott att lägga sig och sova.
Snart har vi lastat ur bilen och då är det bara att packa den igen för snart åker gubben upp till sandviken för att jobba.


Som sagt vi har haft en mycket intensiv helg med måååånga mil per antal timmar. Men det är det värt när vi får träffa underbara människor som har samma intressen, och ödmjukhet inför sina prestationer och kunskaper.


Bjuder på lite bilder.

Vy över Stege där Knud och Lis bor
Åens XL Paw
Paw och vår Buffy, far och dotter
Lördagens fasan resultat





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar