måndag 14 mars 2011

Simsala bim

Tänk om det vore så lätt ändå?!? Sitter och klurar och pular med SAM och allt vad det innebär i stödrätter, arealer, vallar, grödor och kartbilder. Är en djungel och är lika krångligt att förstå sig på som en ologisk labyrint utan börja och slut...
Får nog lov att avsätta morgondagen till att sitta i telefon, nackdelen är att ibland är de inte allt för hjälpsamma. Hade tänkt ordna en fågelbiotop, men värmland har tydligen för mycket snö för att ordna för fågel?!? Tänk om de kunde resonera så när det gäller vargen också -nej de har för mycket snö så vi skickar vargen till storstäderna! Hurra då kan den kalasa på skräpmat ala chiahuahua med Louis Vuitton väska kryddat med Dior neckless ;) Eller varför inte en Dvärgpinscher blandning med Chinese Crested med tillhörande nitjacka med rolling stones logo, släcka törsten med bräck vatten från Östersjön! Redig varga mat de! Fast med fara för att vargarnas BMI så skall de bo här för att ta våra familje och arbetskamrater, och få den dagliga motion som krävs för att jaga sin föda.
Vad blir moralen jo skärpmat är faligt i alla former :D
Nej nu får jag minsan fortsätta i stödrättsdjungeln.

1 kommentar:

  1. Ja, du Helene.. det är mycket som är tokigt. Lätt att sitta på sina höga stolar och dondera hur andra skall leva och hur allt skall vara, men i skälva verket har de aldrig varit utanför dörren så de vet icke vad de talar om... man kan och får bli baskad!

    SvaraRadera