tisdag 1 mars 2011

Varm i kläderna

Nu börjar vi få se en ny karaktär i Yes, han är en riktig charm plutt. Han påminner väldigt mycket om Max när han var valp. Sur tanterna Eya och Akira börjas sakta smälta inför plutten, han älskar att vara ute och trivs gott i snön. Hans pipa får vi fortfarande ihärdiga smakprov av under tidiga morgontimmar, kommer bli svårt at hitta ett hem åt killen eftersom vi börjar fästa oss med honom.
Det hem vi söker är ett aktivt hem där han kommer få chansen att utvecklas till den jakthund han har förutsättningar att bli, man skall vara villig att gå kurser, tävla och även ställa ut honom. Finns det någon som känner någon som är villig att lägga ner tid och pengar på en välstammad hund som har alla förutsättningar för att bli en stjärna hör gärna av er.

Jag är nu inne på min helvetesvecka på jobbet, var fjärde vecka dyker den upp. Det är lika för oss alla i gruppen, och vi tycker det samma det är en mördar vecka..
Känslan som man får när veckan är över kan Pink Floyd bäst beskriva, skulle också vilja påstå att detta är nog en av världens bästa låtar som någonsin skrivits.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar