lördag 17 juli 2010

God morgon

Lider av sömnabsitnens, har kanske sovit 3 timmar i natt. Sov som godast när klockan ringde, eftersom lilla söta Beisla skulle komma tidigt. Hon har nu installerat sig och blivit accepterad av resten av the pack, snart är det dags att på börja dagens kursande.

Idag protesterar mina leder, beror säkert på sömnbristen men det blir bättre när kroppen får jobba. Tyvärr är det inte alla dagar som den mentala biten klarar övertala kroppen att rörelser är bästa medicin. Men till alla er med ledproblem måste jag rekommendera Artrosa, ett nyponpulver i kapselform. Jag hyser mycket liten tilltro till hälsokost, men dessa hjälper verkligen. Företaget som säljer dessa har mycket hög service, jag skickade en beställning för ett abonnemang dagen efter kom första leveransen. När det var ca 4 dagar kvar av förpackningen kom nästa pris är 229:- för den första och sedan 298:- varje förpackning räcker till 8 veckors behandling.

Det var dagens smygreklam. Ha en smygande lördag, bjuder på ett citat/ordspråk Afrika-Swahili "Det finns medicin mot galenskap men inte mot dumhet."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar