måndag 31 maj 2010

Vilken helg

Har försökt rensa upp i alla kartonger och material som fick följa med hem. Nu är det en bättre struktur i allt som blivit samlat under årenslopp. Men nog om det hur gick det.....Vi är super nöjda, vi är en relativt liten kennel som försöker satsa på JAKTHUNDAR med bra exteriör, som faktiskt jagar på riktigt inte bara en helgkurs med tama rapphöns. Eftersom jag var komissarie för utställningen ställde vår underbara vän Jane Hagström upp som handler till mina hundar. I valpklass hade vi med två st, placeringen blev Avalonian's Beisla nummer 1, Avalonian's Buffy nummer 2 och båda fick HP "hederspris"Avalonian's Beisla slutade som BIM "bäst i motsatt". Avalonian's Akira ställde i jaktklass mot 8 deltagande jakttikar hon fick 1 kvalité1 i konkurrens med CK och CERT kom som nummer 2 i bästa tik klass, och som nummer 2 i bästa jaktpremierade hund. Avalonian's Argo ställdes i öppenklass, han fick en slät 2 mycket fin kritik "husse och matte måste jobba lite" Det som var roligast av allt var att BIR blev släkting och en mycket kompetent jakthund som även fick sin svenska championstitel. Della halvsyster till vår stamtik Eya vann även apportmästerskapet. Önskar er andra pristagare grattis, härligt att få se så många fina hundar.
Även om helgen var super fantastisk kom det naturligtvis ett svart moln på himlen, kan inte förstå varför vissa människor pratar innan de tänker. Men vad gör ett svart moln bland så många härliga solstrålar som jag faktiskt har runt mej. Ni vet vilka ni är kram på er.....Ha en fin måndag, bjuder på ett citat av Stellan Skarsgård "Ingen människa är värd mer än du, men ingen människa är värd mindre än du heller."
Avalonian's Akira och Jane

Bästa jaktprovsmeriterade Tex och Akira

Bir och Bim valp Avalonian's Beisla th Della halvsyster till vår Eya ger matte en puss efter ett vällyckat apportmästerskap

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar