lördag 9 april 2011

Dragen!

Fast nykter ;) Akira var ju som sagt hos veterinären igår, och vi fick lov att dra henne från start på måndag. Vad vet. kunde se var hennes tonsiller röda och hon ville inte utesluta en infektion. Hon fick lämna olika blodprov samt urinprov, hon fick till att börja med nu en antibiotika kur. Vi kommer att ha en telefonkontakt på tisdag för att få provsvar samt hur Akira's form är. Kan väl säga som så att prov togs för att utesluta bakdel och framdel, om det visar sig vara ok blir det röntgen på mellan delen.
Vi hade en mycket hektiskt dag, vi skulle handla massor med byggvaror + lite till inför gubbens resa. Sedan ett avbrott för veterinären, och när dom då ville ha ett urinprov hade ju Akira fått lätta på trycket innan vi gick in. Då fick vi lov att försöka vätska upp henne och återkomma, strax efter 17, åkte vi tillbaka efter att ha varit på diverse butiker. Gick in och hämtade ett bäcken och började vår jakt på urin. Såg garanterat ganska kul ut, Akira i kopplet och jag limmad efter henne med ett bäcken i fullberedskap. Gick tillslut bra och vi fick lite urin, som ni vet blåste det stormvindar igår var ganska orolig över att det skulle komma en kastvind när jag bar ett bäcken fullt med urin...
Gick bra slapp "a golden shower" och vi har även gjort någon på reservlistan glad!
Ha en glad lördag, bjuder på en mycket omdiskuterad låt när det begav sig men ibland måste man ha glimten i ögat och omfamna sin humoristiska sida ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar